2777
2789
عنوان

مهریه دردسرساز و شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 75874 بازدید | 1123 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه گلم این از مصادیق تدلیس در ازدواج نیست

شاهد داشته باشه میتونه

عقد هم باطله

به نظرم از یک وکیل بپرسه

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

اصلا حس خوبی از این تاپیک نگرفتم فکر کنم تا تاریخ تولد بشه میزاره اجرا

همین مقدار مهریه ای که برات نزده رو تلاش کن تو زندگی مشترک باهم در بیارین و خوشبخت شین اخه چه چیزی مهم تر از سلامتی و خوشبختیه

طرف نمیدونه چی خورده دیشب چه برسه بفهمم مهرت چی بوده که میگی مردم نگن فریب داد کسی اگر داره هولت میده و پُرت میکنه گوشششش نده لطفا

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
خب خودش گفت من که وادارش نکردم بهم حقه زد ،خانوادش یادش دادند وگرنه خودش حرفی نداشت از اینکه از اعتم ...

راه حلش چیزیه که گفتم 

میفهمم تو فریب خوردی ولی بگذر 

هر چی شده ول کن 

الان بعد هشت سال خودت خندت نمیگیره هلک هلک برین محضر تاریخ تولد سکه بنویسین 

راه حلش اینه بچسبی به زندگیت  و بیخال بشی ۷۵۰ سکه هم خیلی میدونم برات مهم نیست کم و زیادششش  ولی ول کن

وکرنه ارامش تا ابد به خونت نمیاد

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید
حق نداشت از حقه استفاده کنه من کنار نمیام با این قضیه

دنبال بهانه ای؟/هیچ کار نمیتونی کنی مهریه آن میلیارد ها باشه ۱۱۰تا قانون میگیره میده .اونم هزاران ترفند برا قسطی و...با امضا خودت و اطرافیان به عنوان شاهد تایید کردی در سند ازدواج

کاربری دست دونفر
چطوری چی گیرم میاد

عقدتون باطل میشه 

مثلا اگه یارو بیماری داشته باشه نگه هم فریب در ازدواج هست و عقد باطله 

برو دنبال وکیل اگه برات مهمه 

هیچ کاری نشد نداره

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

حق نداشت از حقه استفاده کنه من کنار نمیام با این قضیه

انقدر بدت میاد از این زندگی خب طلاق بگیر حالا بجا سال تولد ۷۵۰ بگیر سکه گرون شده کافیه 

عقدتون باطل میشه مثلا اگه یارو بیماری داشته باشه نگه هم فریب در ازدواج هست و عقد باطله برو دنبال وکی ...

چرا انقدر پر میکنی؟

عقدتون باطل میشه مثلا اگه یارو بیماری داشته باشه نگه هم فریب در ازدواج هست و عقد باطله برو دنبال وکی ...

اگر برای اذیت کردنش مهریه آمو بزارم اجرا چیزی دستمو میگیره؟؟؟؟؟؟