2777
2789
عنوان

مهریه دردسرساز و شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 56569 بازدید | 1010 پست
اصلااااااا برام حیاتی بود حتی به دادگاه و گرفتم مهریه ام هم فکر میکنم

ببین ما اقرایش مهریه نداریم یه چندسالیه قانونش برداشته شده و فقط کاهش مهریه داریم.

مگر اینکه چیزی بنامت بزنه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید
اصلااااااا برام حیاتی بود حتی به دادگاه و گرفتم مهریه ام هم فکر میکنم

میدونستی از لحاظ قانونی اگر الان مهریتو زیاد کنی، دادگاه اولین رقمی که برای مهریه تعیین کردی و بهت میده؟؟

به جای حرص خوردن سیاست داشته باش و تو هم توی زندگی خونه/ماشین به نام خودت بزن(شرایط هبه و هم بخون در قانون، هر زمان حس خطر کردی خونه/ماشین/طلا و ... بفروش یا تبدیل کن که نتونه هیچ وقت پس بگیره😉 )

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من میگم نمی‌خوام جدا بشم میگم بهم حقه زده از این ناراحتم

زندگی هر کس نقشه و مسیر خاص خودشه

اگر زندگی قالی باشه گره های هر قالی و رنگ و جنسش با قالی دیگه متفاوته

کاملا درکت میکنم.مخصوصا که شوهرت به عهدش عمل نکرده و این بدعهدی در زمانهایی که اختلافهایی پیش میاد مثل یه مُشت میخوره به سر.حس ات کاملا طبیعیه.نمیدونم کی هستی و چندسالته.از کدوم فرهنگی و چقدر واقعی واقعی زندگی و شوهرت رو دوست داری

احتمالا در فراز و نشیب زندگی دچار یاس و ناامیدی شدی از این بدقولی همسرت و یا اون به روت آورده و دلتو سوزونده بخاطر عشق و گذشت شما

اینجا طبیب فقط و فقط خودتی

تصور کن بر فرض واقعا محال

مهریه تو اصلاح کنی.اما دیگه چی خراب میشه همزمان؟خوب اون لحظه رو تصور کن.یه چیزهایی تغییر میکنه

پس باید انتخاب کنی که ادامه به گلایه کنی و یا با خدای خودت و همسرت عهد کنی ببخشی.

این بستگی داره شوهرت رو دوست داری و زندگی با ایشون رو

اما اگر حسی نداری تشریف ببر پیش مشاور کارکشته

عزیزم واقعا دلم میخواست خیلی بهم برخورده که اینجوری سرکارم گذاشته بحث اینه نه بحث چیز دیگه

کاملا حق با شماست

حست کلاه برداریه.

من حتی چیزهای بی ارزش رو اگه اینجوری ازم بگیرن غوغا میکنم

باید رضایتم حتی در مورد کوچکترین چیز و نزدیک ترین اطرافیانم جلب بشه

ما خانوما لحظاتی دلی تصمیم میگیریم . بخاطر احساسات زنانه یا شرایط حاکم اعتماد کردی و حالا نه تنها قدرشناسی وجود نداره.بلکه حس حماقت تورو داغون کرده.

حست کاملا انسانی و طبیعیه.

اما

اما معامله رو باید بسنجی

زندگی کنی و سرش منت بزاری

مطالبه مهریه کنی

ببخشی بدعهدی اونو اما ارج و قرب شما حفظ بشه

فقط ببین چی میخوای

کار اون از طرف خدا بی تنبیه نمی مونه

اما مشاور حاذق و کارکشته پیدا کن

سرنوشت مشابه پیدا کن بخون

تو ذهنت شبیه سازی کن ببین چه نتیجه ای آرامت میکنه

دکترت خودتی.

خب پس جدا شو، بشین خونه بابات در انتظار اینکه یکی بیاد با مهریه هزار و سیصد و خورده ای بگیرید!!!!

اینجوری نگو

طاقت داری هزار تومن تو با چرب زبونی ازت بگیرن و همش وعده برگرداندن بدن و پشت سرت بخندند که طرف رو پیچوندم؟

بخدا حتی اعصاب و روان قوی ترین شخصیت ها همبخاطر  بازی با احساسات خرد و خمیر میشه

عزیزم نمی‌خوام اصلا بگیرم

حرفهات منطقیه

اصلا قصدم پر کردنت نیست

ولی نشدنیه

یعنی امکانش کمه بره اصلاح کنه

ولی اگر بشه میتونه چیزی به نامت کنه و یا هرجور رضایتت رو بگیره

شما هم باید قوی تر بشی

بزار دو کفه ترازو

زندگی باهاش رو معلومه دوست داری

پس ببین چی باارزشتره برات

فقط خودت میتونی درستش کنی

حتما حتما با مشاور درد و دل کن

حتی با همسرت برو

میتونی درستش کنی

قلبت پاک و صافه

چون اذیت شدی داری به این چیزها فکر میکنی وگرنه کاملا معلومه قصدت جدایی نیست

خب خودش گفت من که وادارش نکردم بهم حقه زد ،خانوادش یادش دادند وگرنه خودش حرفی نداشت از اینکه از اعتم ...

خب الان مهمه کلا آدمیه که با حقه کارشون پیش میبره یا فقط اون مورد بود ؟ چرا جنبه مثبتشو نمی‌بینی واسه اینکه دوست داشته و نخواسته از دست بده  این حقه روزده 

چرا بد بود صادق بودم باهاش بهش همه چیز رو گفتم از ترس خانواده اش نه عروسی گرفت نه طلا گرفت نه مهریه ...

وقتی میزاری که اینجا نظر بدند پذیرای افکار گوناگون باش

به دل نگیر

نظر میدن و میرن

نه میشناسنت و نه برای کسی زندگی شما مهمه

اما من منتظر روزی هستم بیایی باافتخار بگی مشکلت را با بهترین تصمیم حل کردی.

من میگم زندگی و عشقت باید اولویت باشه.اما نمیدونم چی بهت گذشته که نمیتونی این بد قولی رو به خاطرات خوب ببخشی

راه سختی داری

هر تصمیمی بگیری اول سنگاتو با خودت وابکن

چه طلب مهر

چه بزرگواری و به خدا سپردن

چه معاوضه حقت با مورد دیگر

فقط بدون تو تنها نبستی که بااینجور مسایل درگیری

هستند مردان و زنان بسیاری که باانواع زخم ها از دروغ طرف مقابل مواجه اند

ما تو مهریه ست

مال یکی اعتیاد

مال اون یکی رابطه پنهان

مال یکی دیگه طمع و چشمداشت به اموال 

و....

قوی کسی هست که دنبال بهترین راه حل میره و وقتی بعدها به اون موقعیت نگاه کنه به خودش بگه افرین به خودم.چه تصمیم خوبی گرفتم

ان شاالله

هر روز صبح که از خواب بیدار میشیم تا اخر شب هرکسی به نحوی حق مارو میخوره.حالا اگه شاغل نباشی از کم فروشی نانوا بگیرررر تا معلمی که تو تدریس بچه‌ات کم میذاره و دکتری که کلی آواره مطبش میکنتت و... یه جوری بالاخره سرت کلاه میره.اونوقت شما گیر دادی به ادمی که ۷۵۰ تا سکه مهرت کرده؟شرمنده ولی خودتو بذار جای طرف مقابلت.شبانه روز کار کنی و برسی خونه زنت بعد هشت سال گیر بده بریم مهریه منو اندازه سال تولدم کن تو سرم کلاه گذاشتی.

امیدوارم تا اخر عمرت بزرگترین دغدغه زندگیت همین بهانه کوچیکت باشه عزیزم

دوستان چرا متوجه نیستید ایشون مسئله اش اینه چرا گولش زدن این شده زخم براشواقعا پسره هفت خط بوده با گ ...

اتفاقااین خانم شوهره رو گول زده ۷۵۰ تامهریه کرده شوهره فکرکرده این خانم پولکی نیست اینهمه مهرکرده وگفته بعدا بیشترش میکنم که بعدا فهنیده ن خانم پولکی هستشو مهریه ازخودشوهره هم براش مهم تره برای همین زیربارمهریه بیشترنمیره اگه بهش اعتماد داشت بیشترمیکرد

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
عزیزم مورد تمسخر خانوادشم بعدشم من نه از ترس خانواده اش برام طلا خرید نه عروسی گرفت نه وسیله خونه ان ...

راست میگه شایدیه روزبه قولش عمل کرد

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من