2777
2789
عنوان

بر همسایه بد لعنت

216 بازدید | 14 پست

همسایه بالاییمون دیوانم کردن. هر سر و صدایی که بگید ازشون ایجاد میشه. از همه بدتر بچشه که هر شب تازه دوازده شب عین زامبیا جون میگیره. از دویدن روی سقف گزفته تا جیغ و داد و گریه و بعدم دادهای مامانش سرش. هر شب همین کارشونه تا هر وقت که بخوان. اونوقت صبح تا ظهر که ما سرکار بریم اینا خوابن. شوهرشم تازه دوازده یک یادش میوفته هی با اسانسور بره پایین تو پارکینگ میله و بساط بریزه و بیاد. واقعا خدا لعنتشون کنه

حالا اینو بزار طبقه پایین ما

واویلا 

یعنی یه شب نشد سرمو بزارم زمین صدای یورتمه رفتن و کوبیدن نیاد

بعضی وقتا بلند میشم قشنگ از خجالتش در میام

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای ما یه همسایگی داشتیم خدا ازش نگذره بیچارم کرده بودن یعنی قشنگ بیماری اعصاب گرفتم از دستشون  حلالشون نمیکنم 

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

بیشتر ببینید

مام داریم اونا دوطبقه ن ما ویلایی یه حیات کوچیک داریم آشغالاشونو پرت میکنن یا صدای ضبط یا خودشون دادمیزنن یه بار یه سیب گنده پرت کردن کم مونده بود بخوره تو سرم وحشیا

یا قند پرت میکنن تو حیاتمون . این خلاصشه تازه😂

لوسترای منم از شدت حرکت بچشون تکون میخوره اما زیاد روی اعصابم نیست اهمیت نمیدم شماهم فکرت رو بده جای ...

اخه دو نصفه شب کجا فکرتو بدی. اونم هر شب . تازه یه چشمه کاراشونه. بخدا ضعف اعصاب گرفتم. همش با شوهرم دعوا دارم

حالا اینو بزار طبقه پایین ماواویلا یعنی یه شب نشد سرمو بزارم زمین صدای یورتمه رفتن و کوبیدن نیادبعضی ...

والا طبقه پایینمون هم بچش بدتده. ظهرا مامانش نیست بازی انلاین میکنه اینقدر داد میزنه که صداش میگیره. زنه هم دیوونه تره یه سره با گوشی با شوهرش دعوا میکنه داد میزنه یه فحشایی میده. یه سری شش و نیم صبح جمعه از صدای داد و فحشاش بیدار شدم

مام داریم اونا دوطبقه ن ما ویلایی یه حیات کوچیک داریم آشغالاشونو پرت میکنن یا صدای ضبط یا خودشون داد ...

منو بگو که میخوام برم ویلایی بخرم از اینا راحت بشم. من جای تو بودم سیبرو میبردم میزدم تو سرشون

بخدا اگه جای من بودی خندت نمیگرفت. سرم درد گرفته از دستشون. دلم میخواد تا میخوره بزنم لهش کنم

منم از عصبانیت میخندم

بخدا ساعت یکونیم شب با ی چیزی میکوبید ب سقف

با شوهرم تاالان داشتیم مبل و صندلی میکوبیدیم

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
منم از عصبانیت میخندمبخدا ساعت یکونیم شب با ی چیزی میکوبید ب سقفبا شوهرم تاالان داشتیم مبل و صندلی م ...

منم نیم ساعت پیش دیدم یه چیزی باز کوبیدن. بخدا انگار هیچی حالیشون نیست.