بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فراز و نشیب زیاد داری محبتت زیاده ب کیس احساسیت همین باعث میشه فک کنه همیشه هستی دوستت داره اما مواظب باش زیاد مایه نذار از خودت تو این رابطه تو خیلی حرص میخوری یکم ب خودت فک کن با همین فرمون پیش بری ب اون خوشبختی ک مدنظرته نمیرسی
کی دیدار داریم ؟ تو دیدار ازم خوشش میاد ؟ از چیم ؟حسش بعد دیدار بیشتر میشه ؟کلا هرچی از اون روز حس م ...
تو تایم عید احتمالا همو میبینید بدش نمیاد ازت اما هنوز جدی نیستی بیشتر ی گزینه ای حسش بهت خوبه بعد دیدار اما در حد عاشق و معشوق ن ی حس ابتداییه شاید بهت پیشنهاداتی خوبی نده سعی کن خامش نشی
سلام عزیزم راجبه اینده من چی حس میکنین؟ با کسی وارد رابطه میشم ؟ چه زمانی چه ویژگی هایی دارهراجبه از ...
سلام گلم شما ظاهراً قبلاً عاشق شدی اما نشده ک بشه ی طرفه بوده بیشتر تو رابطه میری اما زمانی ک از اشتباهای گذشتن درس بگیری بیشتر تو اجتماع باش شانس ازدواج بالاس و فک میکنم ازدواج سنتی داری اگه موقعیت ازدواج ب صورت سنتی پیش اومد صدرصد قبول کن چون آینده خوبی داره