2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

@صوت_صفیری_کفتری عزیزممم حست میگه من کی ازدواج میکنم😍✨ اسمم آیدا هس

آیدا جان ب تازگی ظاهراً با کسی آشنا شدی دوستت داره ولی تو بیشتر دوسش داری فعلا رابطش باهات جدی نیس حتی اگه بگه رابطمون جدیه و برای ازدواج میخوامت در واقع میخواد از دستت نده و از لحاظ مالی خودشو ب سطح تو برسونه اما اگه توی رفتارت کمی سیاست ب خرج بدی ایشالا ب سرانجام میرسه اگه درس میخونی یا کار می‌کنی رو خودت حتما تمرکز کن

فدات شم هرچی حس کنم و میگم عزیزززم

من میپرسم هر حسی داری بوگو اهم به من چه حسی داری ؟ شغلی که میخام میشه ؟خیلی کلافم و خب رو یکیم کراش دارم که نمیدونم میشه یا نه دوست داییمه میشه حستو بگی در موردش ؟ و اینکه ازدواجم با کی ممکنه باشه چه ویژگی هایی داره؟🥺❤️

من میپرسم هر حسی داری بوگو اهم به من چه حسی داری ؟ شغلی که میخام میشه ؟خیلی کلافم و خب رو یکیم کراش ...

عزیزم شما در طول روز ظاهراً استرس زیاد داری ک در واقع بیهوده و اصلا ترس ب دلت راه نده شغلی ک میخوای رو داری برایش تلاش می‌کنی اما یکمی دنگ و فنگ داره نباید زود جا بزنی اما حس میکنم مسیرت هموار میشه گلم کراشت حستو بهش نگو اجازه بده خودش پا پیش بذاره یکمی دودله و فک میکنم با کس دیگه ای هم در ارتباطه اما رابطش جدی نیس زیاد فکرتو درگیری نکن چون حس میکنم ب نفعت نیس یکمی شیطونه ازدواج اگه سنت بین بیست تا بیستو پنجه تا قبل سی ی مسیرایی برات هموار میشه اما دقت کن ک انتخاب خوبی داشته باشی احتمالا هم شغلش آزاده و امنیت شغلی نداره اما چهره ب نسبتا معمولی با قد و بالای خوبی داره

ماه تولد یا اول اسممبرگشت داریم به فرزینآشتی ؟حسش چیه؟

ماه تولد بنظرم متولد تابستونی ماه تولد تو نمی‌دونم گلم من حسی میگم فرزین بهت فکر می‌کنه اما درگیری کاری مالی داره فک میکنم یکمی مشکلات خونوادگی هم دارع رابطه سر ناراحتی تو از ی کاری ک کرده بهم خورده برگشت هم احتمالا دارین اما رابطه جدی نمیشه

عزیزم شما در طول روز ظاهراً استرس زیاد داری ک در واقع بیهوده و اصلا ترس ب دلت راه نده شغلی ک میخوای ...

مرسی که جواب دادی عزیزم خدا کنه همینطور بشه 🥺❤️از اینکه کار ندارم واقعا حس بدی دارم 🥺اونی که گفتی شغلش ازاده منظورت به دوست داییم بود یا کس دیگه؟🥲

عزیزم شما در طول روز ظاهراً استرس زیاد داری ک در واقع بیهوده و اصلا ترس ب دلت راه نده شغلی ک میخوای ...

سلام عزیزم چ عجب شما اومدی😂😍

میشه درخواستمو قبول کنی؟

چون میخوام اسم طرف و بگم میترسم شناسایی بشم

الان اینا اینجوری حرف نمیزدن تو اگه دوسم داشتی💔