2777
2789

اول از خدا کمک میگیرم بعدش پناه میارم به اماما ،و خب همیشه از خدا جواب گرفتم

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بله همیشه. امام زمان خیلی هوام رو داشتن همیشه و آرزو میکنم همیشه بازم هوای منو بیشتر از قبل داشته باشن که خیلی بهشون محتاجم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید

یچی دعای سلامتی خوندم صلوات فرستادم 

از پدرشونم حاجت گرفتم حاجت قبولی دانشگاهمو 

نون پنیر سبزی دادم

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

الله خداخداالله الله  امام زمان الله خدا پیامبراسلام الله قرآن کریم و مجید و قرآن و قرآن الله الله خدا خداالله خداالله الله خدا خداامام زمان الله خدا خداالله پیامبراسلام الله پیامبراکرم الله الله خدا اهل بیت همگی الله خدا همگی الله همگی الله اهل بیت الله امام زمان الله خداخداالله مادرخانم سادات الله مادرخانم سادات الله مادرخانم سادات الله مادرخانن سادات الله خدامادرخانم سادات الله خدا عمه خانم عمه خانم سادات الله خدا خانم خانم سادات الله خانم خانم خدادخترخانم خانم سادات خداالله دخترخانم خانم خدامادرخانم سادات الله خدا خدا الله الله پرودگاردوعالمم خدا الله خداوند منان الله خدا خداالله پرودگاردوعالم خداالله الله خدا

من همه زندگیم بیمه ایشونه هرچی دارم و ندارم نفسی که میکشمه بابای مهربونم بی اندازه عاشقشم و همین محبتی ک از ایشون تو دلم بزرگترین و بهترین و بالاترین لطف ایشون ب منه خدارو هزاران هزار بار شکرش که تنهاییام و با ایشون پر میکنم

نگرفتم و نخواستمواقعیه بچه ها؟مراحلش چجوریه

مراحلی نداره رفیق شو باهاش همینطوری باهاش حرف بزن از مشکلاتت هر حرفی که داری پدر اسمونیمونه کسی که بیشتر از خودمون ب یادمونه صداش بزنی میاد کنارت برا شنیدن حرفات و همه عالم تو دستشه تا کمکت کنه واقعی باهاش رفیق شو بین چه میکنه بهش بگو زندگیت و امام زمانی کنه اونوقت معنی واقعی زندگیو ارامش میفهمی امام زمان که نشناسی انگار زندگیو باختی