2777
2789
عنوان

از چیزی که میترسیدم سرم اومد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 42 پست
صد حیف که منم با خودخواهی ها و ناسپاسی های اخیرم از خدا دور شدم و باز هم در کمال پررویی روی خواسته و ...

نمیدونم چی بگم چون خودم بشدت گیج و گمم انگار منم میگم خدایا خودت پشتم باش دستمو بگیر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعام کن که فروردین ماه دست پر بیاممنم قول میدم تگت کنم و همه چیو تعریف کنم

امیدت بخدا باشه هیچ وقت نا امید نشو

برو تاپیکامو بخون چندماه میش اینقد درمانده بودم،فکر نمیکردم این روزارو ببینم یعنی حال امشبم برام رویابود

پسرم مشکوک به یه بیماری خطرناک بود،مشکلت هرچیم باشه اندازه مشکل من بزرگ نبوده هیچ چیزی تواین دنیا آدمو از پا نمیندازه به جز فرزند،بچه آدمو خم میکنه

چند ماهه پیش واقعا درمانده بودم،ایمانمم هیچ وقت قوی نبود پیش خداروسیاه بودم بخدا وقتی پسرمودعامیکردم ازخداخجالت میکشیدم،اما خدا خیلی مهربونتر از این حرفاست

به نیت پسرم شبی یه بار سوره حر نذر کردم الان چهارماهه سوره حشر میخونم تاآخرعمرمم میخونم

توم سوره حشربخون مطمعن باش خداناامیدت نمیکنه 

امیدت بخدا باشه هیچ وقت نا امید نشوبرو تاپیکامو بخون چندماه میش اینقد درمانده بودم،فکر نمیکردم این ر ...

آخ عزیزم

مشکل من به اندازه شما بزرگ نیست

اصلا برای خیلیها این موضوع، نه تنها مشکل نیست بلکه موهبته

برای همین توی سایت عنوانش نکردم

من خیلی ضعیف و خودخواه و ناسپاسم

ممنونم از پیشنهاد پر نوری که دادی❤سوره ی حشر فوق العاده س

@اوپرا    

اوپرا جانم سلام مجدد 

اون عکسی که گفتم برات فرستادم، یه اسکرین شات بود که متاسفانه منتشر نشد

اسکرین شات از پیامی که ظهر دیروز برات تایپ کرده بودم که بفرستم و این یعنی تمام دیروز رو من به این فکر میکردم که به تو پیام بدم و ازت مشورت بخوام

ولی دو دل بودم و دستم یاریم نمیکرد

تا اینکه دیشب، درست همون لحظه که من به تو فکر میکردم تو یه تاپیک کامنتت رو دیدم و همین باعث شد دلو بزنم به دریا..

@اوپرا اوپرا جانم سلام مجدد اون عکسی که گفتم برات فرستادم، یه اسکرین شات بود که متاسفانه منتشر نشدا ...

سلام 

دل منو شاد کردی و منو شرمنده محبتت کردی عزیزم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

من ریپلای نمیکنم که بتونی پاک کنی 

ولی دلم میخواد بدونی چقدر عزیزی

برای من

برای خودت

برای خدا که برات مسیر جدید و ویژه خواسته

برای لوبیای سحرآمیز 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

منم این روزها رو گذروندم نمیدونم مشکلت چیه ولی حالتو میفهمم از عمق وجود

مطمئن باش خدا کمکت میکنه و حواسش بهت هست♥️

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35