2777
2789
عنوان

از چیزی که میترسیدم سرم اومد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 42 پست
منم بخاطر مسئله ای ک برام پیش اومد در حد مرگ گریه کردم ، متاسفانه زندکی آدم مثل قبل نمیشه و نمیتونی ...

زندگی من دیگه مثل قبل نمیشه

اتفاقیست که افتاده

ولی خدا میتونه یه جور دیگه برام جبرانش کنه و دلم شاد بشه:)

که اگه این لطف رو در حقم نکنه، دق میکنم💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخ عزیز مهربونم🥲❤ممنونم ازتهمچنین خودتون رو

فدات قشنگم🥰💚

اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

بیشتر ببینید
امیدوارم مشکلت حل بشه بزودی.کار خوبی میکنی هیچوقت مشکلاتتو اینجا مطرح نکن بعضیا زبون تلخی دارن نیش د ...

قربونت گلم

مشکلم رو نمیگم چون خیلیها نمیتونن همدردی کنن و دست خودشون هم نیست، چون جای من نیستن

منم که این روزها آستانه تحملم به صفر رسیده و حوصله جنگ روانی ندارم

منم حس میکنم به یسری دلایل از خود خدا دارم دور میشم و یسری موضوعات برخلاف شعار های خودم با رابطه خود ...

صد حیف که منم با خودخواهی ها و ناسپاسی های اخیرم از خدا دور شدم و باز هم در کمال پررویی روی خواسته و عقیده ام استوارم💔فقط میگم خدا باید مصلحتش رو در خواسته ی من قرار بده و به غیر از این نمیتونم فکر کنم

عذاب وجدان دارم اما همچنان ازش میخوام....

خیلی حال غریبیه