2777
2789
اره تو خونه یا اطرافیان طوری باهاش رفتار کردن این اینجور درک کرده یا یاد گرفته 🤦‍♀️از نظر خودش درس ...

نه خب من بچه خودمو میگم...میگم ینی درکش هنوز اونقدر نیست بفهمه پوشک اذیتش میکنه یا درش بیاره و اینا...

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یا خدا نه بچه من یا هنوز درک کاملی نداره یا من زورم زیاده😆اصلا متوجه این چیزا نیست

خدا حفظش کنه این از نوزادیش همینقدر بد قلق بود 

خودمم براش کتاب جیش گرفتن خوندم چند روز هیچی دیگه خواهر از فرداش شروع کرد ک پوشکو دوست ندارع منم خوشحال ک بچم خودش خودشو از پوشک گرفت نمیدونستم چی در انتظارمه

خدا حفظش کنه این از نوزادیش همینقدر بد قلق بود خودمم براش کتاب جیش گرفتن خوندم چند روز هیچی دیگه خوا ...

🤣🤣🤣خودتو انداختی تو چاه🤣🤣🤣

عزیزی ممنون همینطور جوجوی شمارو

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

کراکر ماهی 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
اخه مشاورا هم مشاور نیستن میگه چیکارش داری خب نپوشه خب جیش کنه کسی خونت نیاد اگه خونت جیشیه مگه میشه ...

وااااا 

آزادش بزاری 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دستشون درد نکنه واقعا 

پس خودت باهاش حرف بزن ببرش پارک یا مثلا خانه کودک یا جایی که دوست داره 

بگو باید شورتت بپوشی چون اجازه نداریم بدون اون بریم اونجا .... پوشک شورتی بپوشا

رفتی اونجا یا موقف برگشت باهاش حرف بزن بهش بگو اروم باهاش حرف بزن که همه بچه ها میپوشن تازه میخوایم بریم خونه ی فلانی 

نمیتونیم بریم بازی کنی وووووو 

خودت بهتر بلدی من فقط مثال زدم 

بگو فلان بچه میخواد بیاد نمیتونه شورت( )باید بپوشی خونمون کمک کن تمیز کنیم ازین داستان 

از راه داستان پیش برو براش کتاب هست بخر توالت بخر بگو برو اونجا جیش کن 

الان که فکر میکنم با این اوصاف و مهمونی خونه ی پدر باید اینجوری باهم راه بیاید  

بگو جیش داری بگو میریم یا اصلا میزارم حمام خودت برو بشین رو صندلیت 

برید باهم یا تنها بشینید تو سایت سفارش بدید ی عروسکم کنارش پوشک کن ......

ببین یه خوراکی سالم خودت درست کن مثلا من مغزیجات رو بهش عسل اضافه میکنم شکل شکلات درستشون میکنم خیلی ...

چطوری دقیقا ؟ یعنی به مغزیجات فقط عسل میزنی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

اسمارتیز بده ولی شکلات چه عیبی داره خوبه اتفاقا من اگه هر روز هرروز شکلات نخورم بدجوری هوسشو میکنم 

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید
آره بذارش ۳سال اگه اذیت نمیکنه مشاور میگه وقتی انقد آرامش رو ازت گرفته ب زور پوشکش کن چون فهمیده میت ...

اره دیگه وقتی‌همکاری نمیکنه پوشک کن. ب‌ گریش‌ چیکارداری.  الان بااین وضع خونه کسی‌نمیتونی بری‌عید .خونتم نمیشه کسی‌بیاد. شورت اموزشی ام بگیر 

parasoo1989@