2777
2789
خب نمیپوشه پوشک شورتی پرتش میکنه میگه بدم میاد از پوشک میگم شورته پوشک نیست میگه ن پوشکه😏

ای وای!

نه دختر من دوستشم داره خودش میپره رو تخت عوضش کنم بدو بدو میاره.

رابطشون خوبه منم فعلا اذیتش نمیکنم برای گرفتن

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

ای وای!نه دختر من دوستشم داره خودش میپره رو تخت عوضش کنم بدو بدو میاره.رابطشون خوبه منم فعلا اذیتش ن ...

آره بذارش ۳سال اگه اذیت نمیکنه 

مشاور میگه وقتی انقد آرامش رو ازت گرفته ب زور پوشکش کن چون فهمیده میتونه اذیتم کنه  ولی زورمم بهش نمیرسه انقد گریه میکنه ک پشیمون میشم 

فعلا ک در حال خراب کاری ب خونمه امروز فقط اومد اونم ب خاطر شکلات 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بذارش ۳سال اگه اذیت نمیکنه مشاور میگه وقتی انقد آرامش رو ازت گرفته ب زور پوشکش کن چون فهمیده میت ...

چی بگم بخدا من تجربه ندارم وگرنه کمکت میکردم.

قالی هارو جمع کن یه مدت🫤

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

آره بذارش ۳سال اگه اذیت نمیکنه مشاور میگه وقتی انقد آرامش رو ازت گرفته ب زور پوشکش کن چون فهمیده میت ...

بهش خوراکی نده خب 

بگو جیش میزنی خوراکی هم نمیدم یکم مقاومت کن حالا که ب گند کشیده 

بگو باید پوشک بپوشی 

یا مثلا به پدرش بگو باهاش حرف بزنه 

زود شروع کردی اینم لجباز خوراکی های اینجوری میدی بدتر روش تاثیر منفی میزاره ۲ سال و اسمارتیز شکلات نمیدن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چ فایده همه جا جیشیه 😷

میشه طی کشید خب...

ببین شورت آزمایشی هم خوبه ها...تا برسونیش دسشویی کثیف نمیشه لااقل

بهش خوراکی نده خب بگو جیش میزنی خوراکی هم نمیدم یکم مقاومت کن حالا که ب گند کشیده بگو باید پوشک بپوش ...

آره دقیقا امروز ک شکلات خورده لجباز ترع همش اخم داره و بداخلاقه 

فردا با خوراکی سالم رفت ک هیچ نرفت  پوشکو تنش میکنم بذا جیغ بکشه 

خدا نکنه بچه لجباز باشه سه تا گرفتم افتاده تو کمد میگه لبش اذیتم میکنه

مگه میفهمه آخه🫤

بچه من اینجوری نیست اصلا

آره دقیقا امروز ک شکلات خورده لجباز ترع همش اخم داره و بداخلاقه فردا با خوراکی سالم رفت ک هیچ نرفت ...

اره افرین  رو حرفت وایسا 

با باج گرفتن بازم هم کثیف کاری میکنه هم اذیت میکنه 

بازم داره لج میکنه یا اذیت حتما از دکتر کمک بگیر ی مشاور کودک  حس میکنم زیادی داره الکی آزار میده

مگه میفهمه آخه🫤بچه من اینجوری نیست اصلا

اره الکی بهونه دیگه 

امروز میخواستم برم بیرون از ۱۱ونیم تا ۱۲ونیم لباس پوشیده بودم هر کاری میکردم لباس نمیپوشید با زبون خوش و ناخوش آخرش گرفتم لای دوتا پام تا لباس پوشوندمش😓

اره الکی بهونه دیگه امروز میخواستم برم بیرون از ۱۱ونیم تا ۱۲ونیم لباس پوشیده بودم هر کاری میکردم لبا ...

یا خدا نه بچه من یا هنوز درک کاملی نداره یا من زورم زیاده😆

اصلا متوجه این چیزا نیست

باج گرفت الان ادا در میاره طفلی مامانه پشیمون کردآره می‌فهمن بچه ها خیلیییی باهوشن خوبه بچه شما آروم ...

من حس میکنم درکش هنوز کامل نشده

اره افرین رو حرفت وایسا با باج گرفتن بازم هم کثیف کاری میکنه هم اذیت میکنه بازم داره لج میکنه یا اذ ...

اخه مشاورا هم مشاور نیستن میگه چیکارش داری خب نپوشه خب جیش کنه 

کسی خونت نیاد اگه خونت جیشیه مگه میشه خب

میگه خودت مقصری باید آزادش بذاری 

الان عید باید برم شمال خونه پدر شوهرم اصلا هم نمیشه نرم 

نمیدونم اونجا چطو بپوشم براش پوشکو