2777
2789

اولین راه برای اینکه قبض برق خود را پیامکی دریافت کنید، ارسال شماره شناسه قبض به شرکت برق است. در این روش، تنها کافی است “شماره شناسه قبض*1” را، به سرشماره 10001521 (برای مشترکین تهرانی) و سرشماره 20001521 (برای مشترکین سراسر کشور)، که به شرکت برق تعلق دارد، پیامک کنید؛ برای مثال 689545141357*1. این نکته را بخاطر بسپارید، شماره‌ای که با آن شناسه قبض را ارسال می‌کنید، در سامانه ثبت شده و مسئولیت پرداخت صورت حساب بر عهده او است. همچنین باید اعداد در متن پیامک به لاتین (انگلیسی) نوشته شده و ارسال شود. اگر مراحل گفته شده را به درستی انجام دهید، پس از ارسال شناسه، به زودی پیامکی حاوی فعال سازی از سمت شرکت برق دریافت خواهید کرد.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اولین راه برای اینکه قبض برق خود را پیامکی دریافت کنید، ارسال شماره شناسه قبض به شرکت برق است. در ای ...

الان من کلا هیچ قبضی ندارم باید سرشماره قبضو چجور بخونم.مستاجرم گیجه هزاربار گفتم نمیفهمه

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟
اولین راه برای اینکه قبض برق خود را پیامکی دریافت کنید، ارسال شماره شناسه قبض به شرکت برق است. در ای ...

تو سند یا قولنامه نمیشه چیزی پیدا کرد راهمم دوره؟؟؟

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟
ممنون میشم

دریافت شناسه قبض برق با شماره اشتراک در سامانه های پرداخت الکترونیکی و شرکت های توزیع برق امکان پذیر است. برای این منظور می توانید از سامانه های پرداخت الکترونیکی همچون پرداخت قبض (https:// pardakht.ir/) و یا اپلیکیشن های موبایل شرکت های توزیع برق مانند برق من (https:// barghman.net/) استفاده کنید. در این سامانه ها با وارد کردن شماره اشتراک خود، می توانید شناسه قبض برق خود را دریافت کنید. همچنین می توانید با تماس با شماره های پشتیبانی شرکت توزیع برق منطقه خود، اطلاعات لازم را جویا شوید و شناسه قبض خود را دریافت کنید. 

یک روش اینه

برای پیدا کردن شناسه قبض برق، ابتدا باید به کنتور برق خود مراجعه کنید. با دقت به اطلاعات روی کنتور نگاه کنید، معمولاً در قسمت پایینی بارکد کنتور یک رشته عددی وجود دارد که می‌توان آن را به عنوان شناسه قبض استفاده کرد. در کنتورهای قدیمی بارکد وجود ندارد، به همین دلیل این رشته عدد ممکن است در هر کجای کنتور به صورت عمودی یا افقی نوشته شده باشد.

در واقع جهت یافتن شناسه قبض برق برای کنتور خود، نیاز است ابتدا شماره کنتور را از بدنه کنتور خود برداشته و یادداشت کنید. پس از آن، با استفاده از شماره کنتور، می‌توانید به راحتی شناسه قبض را به دست آورید.

می‌توانید پس از مراجعه به سایت رسمی شرکت توزیع نیروی برق استان تهران یا استان محل سکونت، با استفاده از شماره کنتور، قبض برق خود را دریافت کنید. بخش خدمات صورت حساب قبض، با وارد کردن شماره کنتور، اطلاعات قبض خود را به شما ارائه خواهد داد. شما می‌توانید شناسه قبض و انشعابات برق مربوطه را نیز در این بخش مشاهده کنید.

شما می‌توانید با استفاده از اپلیکیشن "برق من"، نام اپلیکیشن رسمی شرکت توزیع نیروی برق، به سادگی شناسه قبض برق خود را دریافت کنید. برای استفاده از این اپلیکیشن، می‌توانید به سایت رسمی شرکت توزیع نیروی برق مراجعه کرده و آن را دانلود کنید.

در این اپلیکیشن، پس از ایجاد حساب کاربری، می‌توانید با لمس نماد قبض، شناسه قبض خود را دریافت کنید. با کلیک روی دکمه "ایجاد شناسه قبض جدید" و وارد کردن شماره بدنه کنتور، استان و شهر مورد نظر، شناسه قبض خود را دریافت کنید

شماره بدنه ی کنتور چی؟

هیچی میگم خودم نیستم بعد الان از خیلی وقته ب مستاجر گفتم برگه ی قبض ک اومد شماره خودتونو بزنید.نزده الان میگه برقم قطع شده ب علت بدهی حتما.خو الا من چکار کنم خورده ب تعطیلات هم

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟