2777
2789
عنوان

بچه خوزستان اهواز و اطراف میشه بیاین راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 65 پست
خیلی سرچم کردم. ولی دوست جاهایی که واقعا زیباست و جایی که بازار خوبی داره برم . نرم دور خودم بچرخم ب ...

اخه خود اهواز به جز پل هاش جای خاصی نداره بیشتر برای بازارهاش همه میرن کلی بازار داره

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه خود اهواز به جز پل هاش جای خاصی نداره بیشتر برای بازارهاش همه میرن کلی بازار داره

بله اهواز که فقط کارون پل هارو داره. من شهرهای اطراف اهواز که نزدیکن هم میتونم برم مثلا دزفول شوشتر ابادان. فقط جاهای خوبش برای تفریح و خرید  رو نمیدونم . مثلا کجاها برا خرید خوبه. کجا برم به یه ساحل برسیم دریا ببینیم. 

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

بله سازه ابی شوشتر در برناممون حتمیه. دزفولم میریم. یه باغ وحش میگن داره میصرفه براش وقت بذاریم شما ...

باغ وحش دز شنیدم خیلیا رفتن ولی خودم نرفتم 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
بیشتر ببینید
نادری همه میگید بازاره بزرگیه یا یه مرکز خرید مثل پاساژ بزرگی؟

بازارهاي بزرگ اهواز همشون پيش همن نادري هم قسمتي از بازاره

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

من بزرگ شده شوشترم ولی الان اونجا نیستم

برای اب و هوای الان و عید میخواستم بپرسم. چون ما منطقه سردی هستیم. میخواستم بدونم اونجا انقد دیگه گرم هست نیازی به لباس گرم و کاپشن نباشه؟

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

بله اهواز که فقط کارون پل هارو داره. من شهرهای اطراف اهواز که نزدیکن هم میتونم برم مثلا دزفول شوشتر ...

نادری نرو .بازارای دیگشو برو.تو هر محله بازار داره .خیلی بازار داره.

زیتون کیانپارس کیاناباد پاداد ........

بله اهواز که فقط کارون پل هارو داره. من شهرهای اطراف اهواز که نزدیکن هم میتونم برم مثلا دزفول شوشتر ...

بندرامام خمینی دریا داره بندرش هم میتونین برین سر بزنید اسکله ها رو ببینید(پارک ساحلی)

ماهشهر هم دریاچه نمک داره

ابادان عاشقشم برای بازار خیلی از خریدام از ابادانه

هایپر شعبانی یکی از معروف ترین فروشگاه های خوزستان برا ظرف و ظروف و پلاسکو وسایل چوبی 

لین یک ارزون تره امیری شیک تره 

اهواز هم سیتی سنتر زیتون کیان پارس 

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
بیشتر ببینید
نادری نرو .بازارای دیگشو برو.تو هر محله بازار داره .خیلی بازار داره.زیتون کیانپارس کیاناباد پاداد .. ...

اونا گرونن 

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}