2777
2789

سلام . دوستای عزیز. ما میخوایم برای عید بیایم اون اطراف. میخواستم بپرسم جاهای دیدنی خوبش تو این فصل و کدوم شهر برای خرید خوبه و قیمت مناسبه؟اگه میتونید راهنمایی کنید 

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

یکی از دوستام یه سال رفتن کلی هم گشتن 

همه ی خوزستان رو دور زدن

تو اینترنت بزن جاهای زیبا ودیدنی خوزستان 

فقط میدونم دره انار خیلی قشنگ

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بندر دیلم گناوه

بوشهر

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
بیشتر ببینید
یکی از دوستام یه سال رفتن کلی هم گشتن همه ی خوزستان رو دور زدنتو اینترنت بزن جاهای زیبا ودیدنی خوزست ...

خیلی سرچم کردم. ولی دوست جاهایی که واقعا زیباست و جایی که بازار خوبی داره برم . نرم دور خودم بچرخم بدون اطلاع. بومی ها اطلاعاتشون خیلی راهنمایی میکنه. پس دره انار زیباست 

آبادان بریداهواز جای دیدنی خواستید یا آبادان و شهرهای بختیار نشین بگید معرفی کنم

والا مقصد اهوازه ولی اگه اون اطراف جای خوبی باشه میریم. مسیر یک دوساعته مهم نیست. 

خب سازه های آبی شوشتر معروفه 

دزفولم شهر خیلی خوبیه برای عید 

اکثرا با تور میان برای شنا 

دره های قشنگیم داره مثل چال کندی

خوده اهواز جای خاصی نداره ولی خب برای خرید اوکیه 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
بیشتر ببینید

طرف روستاهای بختیاری نشین باغملک و میداوود جاهای دیدنی و طبیعت زیبایی داره

اهواز ساحلی میشه برید. آبادان بازار کنزالمال و بازار ته لنجی هست. اهواز کیانپارس قسمت شرقی کافه و پاساژ زیاد داره نادری قیمتاش مناسبه. ابادان پاساژ کویتی ها هست مردونه ست بیشتر ولی گرونه نسبتا

خب سازه های آبی شوشتر معروفه دزفولم شهر خیلی خوبیه برای عید اکثرا با تور میان برای شنا دره های قشنگی ...

بله سازه ابی شوشتر در برناممون حتمیه. دزفولم میریم. یه باغ وحش میگن داره میصرفه براش وقت بذاریم شما رفتین؟