2777
2789
عنوان

دیشب شب دارکی بود😭😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 62 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مامان هزار پاست بچش گم شده میخواد ادرس بگیره

😂😂😂

گذر كرديم از اين سال به آن سال ،دلهايمان شكست و دلهايمان شاد گشت،بودند اناني كه برايمان از خود عزيز تر ولی حال نقشی از غريبه را نيز در دل ندارند،هستند انانی كه در اين لحظه به جمع عزيزان دل اضافه گشته اند و در پايان انانی كه بودن و هستند هر روز و هر لحظه در دلهايمان خود را عزيزتر و مهربانتر جاي كرده اند ،به اميد و ارزويه ماندنيترين خوبان و شاد بودن لحظه هاي از بودنهاي زِ جنس ثبات....سال نو مبارکhttps://daigo.ir/secret/41040256716

بیشتر ببینید
تاپیک هزارپا زدم، الان واسه چی درخواست میدی؟!خلی چیزی هستی؟!

🤣🤣🤣🤣🤣اگه اقاس،مردای نینی سایت واقعا بیمار ،داغونن...بماند که بعضی وقتاا خودشون خانوم جا میزنند،خواهرانه درخواستت هیچ کدوم قبول نکنید،چون اینقد داغونن از نظر قیافه،کاار،تحصیلات که اومدن اینجا،خودنمایی کنند

اون همون رفته بالای پرده الکی ک نیست هزارپاعه باید سرعتش همین باشه 😁 . این ک چیزی نیست ی شب سرم تو گوشی بود همه خواب لامپا خاموش یهو دیدم بغل گوشم ی چی میخوره ب صورتم فکر کردم موهامه سرمو یکم تکون دادم دیدم نه صدای فس فس میاد و تکون میخوره میخوره ب صورتم نور گوشیو گرفتم دیدم بلللله هزارپا ب چ گندگی 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
اون همون رفته بالای پرده الکی ک نیست هزارپاعه باید سرعتش همین باشه 😁 . این ک چیزی نیست ی شب سرم تو ...

من این تجربه داشتم البته تو خونه قدیمی،تیر چوبی، داخل ش...ورتتم....هی وول میخورد، من نمشد دست کنم تو شلوار،دیگه دیگه مث نیش زدن تکون میخوره ، شلوار تکون دادم ازپاچه شلواار افتاد بیرون

ما هم یه بار مار بچه ی فامیل تو خونه شون گم شده بود مجبور هم بودیم خونه شون بخوابیم من تا صبح تو حیا ...

وای چقدر دارک و ترسناک😬😨

💚✨تماشای تو در واقع؛ تماشای بهشته..💚✨هه ناسه کم جیگات ها ناو دلم🩵