2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر نمیخوام برم

129 بازدید | 10 پست

هر وقت برم خونه مامان خودم هفته ی بار حدود ۵ ساعت اونجام.بعدش ک بیام شوهرم داد میزنه سروصدا میکنه تا حالا شده بگی من‌رو ببرخونه‌ مامانت یا ب مامانم زنگ بزنی.خب خیلی بهم توهین شده حالم ازشون بهم میخوره هر کی دیگ بود محل سگ بهشون نمیداد ب نظرتون‌ بازم ب کارم ادامه بدم و نگم ببره؟

درحالی ک بازم با مادرشوهرم رابطه دارم .مثلا شوهرم من رو ببره اونجا باهاشون خوب برخورد میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب این یه واقعیته که هر کی مامان خودشو بیشتر دوست داره . دوست داشتن که اجباری نیست .بگو تو هم برو خونه مامان خودت مگه من زورت میکنم بیا خونه مامانم ؟ مامانمه خودم میرم . تو هم مامانته خودت برو 

چندتا از تاپیک هاتو خوندم 

ببین عزیزم شوهر منم خیلی حرف دربیاره خیلیا

تو نمیتونی جلوی حرف درآوردنو بگیری اونا مدلشون اینطوریه از هر چی میخوان حرف دربیارن

حالا تو چه جواب بدی چه ندی  اونا کار خودشونو میکنن 

فقط سعی کن حرص نخوری 

حال اگه بتونی یه جوابایی بدی که اون لحظه دهنشون بسته بشه خوبه ولی فک نکن که میتونی این قضیه رو درست کنی چون نمیشه 

ولی به نظر من جلو شوهرت اصلا از خانواده ت دفاع نکن 

بایدبهانه ها رو ببری 

کار خاصی نمیتونی بکنی 

با حواب دادن فقط وارد بازی اونا میشی و دائم باید بجنگی اعصاب خودت خرد میشه 

بگو ناراحتی دیگه خونه مادرمم نمیرم ولی هر کسی وظیفه داره یه مادرپدرش خدمت کنه بهشون محبت کنه احترام بذاره 

یا بگو من جایی میرم که بهم احترام میذارن