2777
2789
عنوان

مادرشوهر مزاحم بیاین توروخدا کلافم

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 26 پست
خانما چجوری بحث رو باز کنم ک بفهمه

به شوهرت بگو‌بهش بگه. یا بگو‌فلانی اومدن نبودم گفتم باید از قبل خبر بدی.. شاید خواب باشم یا بیرون بخوام برم یا فلان..به در بگو دیوار بفهمن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه اونا من هیچ وقت ب میلم نرفتم همیشه شوهرم یهویی میبره...کلا مدلشون اینه خودشون یهویی میرن ی جا

خونواده شوهر منم همین مدلی ان. ولی چون خونه ما ازشون دور بود و من بارها گفته بودم قبلش زنگ بزنید، زنگ میزدن. یکی دوبارم زنگ نزدن، ما نبودیم پشت در موندن! تا باشه دیگه زنگ بزنن😂

باید قشنگ بهشون بفهمونی که باید اینکارو بکنن. میفهمم چی میگی

🌸
دیوانس، هرکدوم از یور بوم افتادن، مادرشوهرمنم منتظردعوته فقط منم نمیکنم

من ترجیح میدم اینطوری اتفاقا

خودمون سر میزنیم بهشون ولی بدون دعوت شام نهار هیچ موقع نمیریم گرچه خودش هم در سال اگه ۳ ۴بار دعوت کنه اونم نصفش فامیلشون رو دعوت کرده

بحث کردن با این آدم بیخوده ک بخای چطور بهش بگی چون بگی باز کار خودشو میکنه یا  جوابتو میده 

توام کار خودتو بکن بچها درست میگن سعی کن چن بازی بگی حموم بودم ی بهونه بیار تا بفهمه  

مادر شوهر منم خیلی عوضیه شوهرمم بچه ننست ولی نمیرم بگم مامانت فلان کار کرد چون بگم جبهه میگیرم حق میدن ب مادر اشغالش منم  کار خودمو میکنم  حرص میدم ب مادرش 

اونوقت ما ماهی یکبار مامانم اگر بره خونه داداشم،‌اونم‌ باید از دو روز قبل وقت بگیره😁 یکبار چند ساعت ...

شعور💙

کاربر جدید نیستم بارها بدلیل سیاسی تعلیق شدم هرکتاب یک چراغ روشن به سوی جهانی دیگر است تانری تورکه یار اولسون معلم

بگو من قیچی ندارم 

والا خاله منم اینطوریه کقتی مهههون میرا خونه پسرش زود تر از مهمون میره میشینه تو خونه نمیدونم از کجا میفهمه درست 10 دیقه قبل اینکه مهمون بیاد میره پیشینه خونه هر کدوم پسری که قراره مهمون بیاد