2777
2789
عنوان

مادرشوهدم گف مگ قبل اومدن باید زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 19 پست
چن سری درو روش باز نکن ..هی حرفتم تکرار کن چ نفهمن مردم...داداشم ۲ساله عروسی کرده بقران مامانم ۲بار ...

یکبار الکی باز نکردم انقد مادرسوهر و شوهر زنگ زد ب گوشیم.شوهرم اومد طلبکار چرا در باز نکردی چرا بی مسئولیتی منم گفتم نفهمیدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکبار الکی باز نکردم انقد مادرسوهر و شوهر زنگ زد ب گوشیم.شوهرم اومد طلبکار چرا در باز نکردی چرا بی م ...

حساب نکن باز ب کارت ادامه بده‌...مگ نوکره حلقه ب گوششی ..خانم تشریف بیاره تا زر اصافیم بزنه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

در باز نکن آره اینم یه راهه بعد اگه به گوشیت هم اون لحظه زنگ زدن جواب نده بگو خونه جا گذاشته بودم یا حالت پرواز بزار بزار چند دفعه بیان تا دم درو برن تا از این به بعد بی خبر نیان

همیشه در یادم می مانی چون روزهایی باعث آرامشم شدی

اگ این حرف رو میزدم دعوا ب پا میشد شوهرم هم بچه ننه هس شدید

چون از اول نگفتی عادت نکردن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه اس

دیگران با شما اونجوری رفتار میکنن که خودت اجازه داده باشی

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Pain🔥You made me a believer