2777
2789
عنوان

درسی که برنامه زندگی پس زندگی دیروز داشت این بود که

| مشاهده متن کامل بحث + 9098 بازدید | 273 پست

اینایی، که موضوع تایپک دوست ندارند، لازم نیس بیان نظر بدن، یا از برنامه ایی خوششون نمیاد ،بیان اعقایدشون بیان کنند،با. حرفهای این آدما چیزی ،از ارزش،،محتوا این برنامه کم نمیشه، فقط خودشون تو سایت خراب میکنند، هیچ چیزی عایدشون نمیشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر شماها ساده اید آخه؟بابا یه کم عمیق تر یه کم با دقت تر نگاه کنید خب ،سال چندمه این برنامه بعداین ...

بچه بودیم این داستان‌ها رو مجلات زرد چاپ میکردن برای جلب مشتری....

حالا تی وی.....

سازندگان برنامه های مذهبی اگر کمی عقل داشتن اون رو در صدا و سیما پخش نمیکردن ...اکثر مردم ب این رسانه اعتماد ندارن و باارها دروغگویی و تناقض گویی ثابت شده س ...عجیبه برام اسم دین رو هم خراب میکنن ...باید در پلتفرم های دیگه ساخته بشه ک مستقل هستن و اجازه نقد هم داده بشه تا رفع ابهام بشه 

هدف عوام هستن

دقیقا ...من ک دیگه هیچ برنامه ای از صدا و سیما رو گوش نمیدم ...هدفشون خیر نیس و دقیقا مردم بیچاره رو هدف قرار دادن ...تا همیشه حس گناه و عذاب وجدان بهشون بدن ...اما دقت کنید در سطوح بالاتر از این خبرها نیس 

والا که تو خوده قرآن هم گفته کسی از اون دنیا خبر نمیاره.....اینها ترویج خرافاته.... و توی دین اسلام ...

ینی طرف همچین اتفاقاتی براش افتاده ،حالا توهم،خواب هر چی... اومده داره تعریف می‌کنه همچین اتفاقی برام افتاد،گناه کبیره کرده؟؟؟!!؟!! عجب

صد هزار بار مجری گفته ما فقط داریم تجربه ای که این شخص از سر گذرانده رو روایت میکنیم و هیچ چیزی رو ترویج نمی‌دهیم و هیچ قصد و نیتی جز روایت تجربه نداریم

ینی طرف همچین اتفاقاتی براش افتاده ،حالا توهم،خواب هر چی... اومده داره تعریف می‌کنه همچین اتفاقی برا ...

پس شما چرا اجازه اظهار نظر به مخالفین رو نمیدین؟؟؟ 

یه طوری برخورد میکنین انگار آیات قرآن هست

بله ترویج خرافات گناه کبیره ست...‌ دروغ بستن به خدا گناه کبیره ست

وقتی خود خدا گفته کسی از اون دنیا خبر نمیاره ..... یعنی خدا رو دروغگو قرار دادن.....‌

دقیقا ...من ک دیگه هیچ برنامه ای از صدا و سیما رو گوش نمیدم ...هدفشون خیر نیس و دقیقا مردم بیچاره رو ...

شما اگه یه فصل از برنامه رو دیده بودین نمیگفتن هدفش احساس گناه و عذاب وجدانه 

این برنامه دائما داره میگه دل نشکونید 

حق الناس رعایت کنید 

بد اخلاق نباشید 

داره میگه کمی مهربونی در حق دیگران چقدر برای آدم خیر و تبدیل میشه به نور .. 

قشنگ داره افکار خوب و بجا به مردم تزریق میکنه 

حال خوب میده به آدم امید میده

آگاهی میده که برای چی امدیم این دنیا 

اگه خوبی و مهر و عشق  از نظر شما خرافاته دیگه من حرفی ندارم!

دقیقا ...من ک دیگه هیچ برنامه ای از صدا و سیما رو گوش نمیدم ...هدفشون خیر نیس و دقیقا مردم بیچاره رو ...

کسی که قدرت و پول و حق انتخاب داره نیازی به لو لو و ذکر و دعا نداره

اگر کار خیری انجام بده دنبال جوابش نمیگرده..‌‌‌

پس شما چرا اجازه اظهار نظر به مخالفین رو نمیدین؟؟؟ یه طوری برخورد میکنین انگار آیات قرآن هستبله تروی ...

من اجازه ندادم اظهار نظر کنی عزیزم؟؟؟ شما نظر دادی،منم نظرمو درباره نظر شما گفتم ،اشتباه کردم که اینجوری برخورد میکنی؟

آقا من میگم پس طرف همچین چیزی رو واقعا از سر گذرونده،نباید بیاد بگه ؟ مثلا من به فرض میرم به دوستم میگم وای من دیشب خواب دیدم دارم یه بت بزرگ رو میپرستم،این حرفم میشه ترویج گناه و فلان؟ پس من واقعا اون خواب رو دیدم برای تعبیرش باید چیکار کنم؟ اینم مثل همین مثال منه دیگه 

مگر اینکه شما کلا بگی همه از دم دروغ میگن و اصلا این اتفاقات برای هیچکس نمی افته ،که این دور از ذهن چون تجربه نزدیک به مرگ تو تمام دنیا اتفاق افتاده ،هزاران آدم گفتن که براشون اتفاق افتاده نمیشه گفت که این همه آدم سراسر دنیا دروغ میگن که

شما اگه یه فصل از برنامه رو دیده بودین نمیگفتن هدفش احساس گناه و عذاب وجدانه این برنامه دائما داره م ...

سالهای قبل گوش دادم ...و ب هیچ عنوان دیگه راغب نیستم گوش کنم حس میکنم حتی با دیدن برنامه های این پلتفرم دروغگو دینم رو از دست میدم و بیشتر شک و شبهه سراغم میاد ....یوتیوب هست اونا رو گوش میدم 

سالهای قبل گوش دادم ...و ب هیچ عنوان دیگه راغب نیستم گوش کنم حس میکنم حتی با دیدن برنامه های این پلت ...

در ضمن نمیکم مهمان ها دروغ میکن ..من میگم ب هر برنامه ای  ک صدا و سیما ک بارها ثابت کرده طرف مردم نیس و صدای ی قشر خاص هست نباید اعتماد کرد ...اینها هدفشون از برنامه ها ی مذهبی معلوم نیس چیه فقط خدا میدونه ..مردم هم ب خوبی متوجه شدن ...مساجد صددا و سیما و حوزه همه در اختیار ی تفکر خاص ضد مردمی هستن و بارها هم ثابت کردن