2777
2789
عروسی دعوت بودیم... صبحش خواهر شوهرم گفت دیشب خیلی خوشگل شده بودی.... شوهرم گفت همیشه خوشگل بوده... ...

عزیزم 😍😍😍

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید
عزیزم 😍😍😍

بعضی وقت بعضی حرف ها از کسی که دوسش داریم.. باعث میشه زنده بشیم یا بمیریم... من خیلی خوشحال شدم با حرفش😍❤

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقت بعضی حرف ها از کسی که دوسش داریم.. باعث میشه زنده بشیم یا بمیریم... من خیلی خوشحال شدم با ح ...

میفهمم چی میگی 🥰 بمونید برای هم عزیزم 😍😘

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید
خیلی حرفای قشنگی بهم میگه مثلا بهم میگه از بچگی دوستت داشتم یا اینکه بیشتر بهم میگه خدا کلی وقت گذاش ...

مگه مریضیت چی بود؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید

قشنگ که بیشتر خنده دار بود😂😂😂اندازه همه برگای درختای دنیا دوست دارم😐😂نمیدونم اینو از کجاش در اورد😂😂😂

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

مگه مریضیت چی بود؟

ببخشید نمیتونم بگم ❤️

بیشتر ببینید

بهم گفت من صدجووور تو رو به ننه بابام نمیدم فک نکن بخاطر تو اونا رو ول میکنم اولویت اولم نبستی من سه ماهه باردار  بودم سر اینکه بهش گفتم مهمونی تموم شده هرکی رفته خونش پاشو بریم جفتمون پایین بود خونریزی داشتم و حالم خوش نبود

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

حرف همیشگیش میگه بازم اومدم تواین خراب شده خیابون بمونم بهترازاین خراب شده اس..انشاالله عزای من توخونه بشه .لباس عزا بپوشی همیشه هم دم عید میگه زمانی که خونرو برای عیدتمیزمیکنم.😭😭مامانشم همیشه دم عید دعواراه میندازه قهرمیکنه عیدو کوفتمون میکنه ..بغضم گرفت 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
تو هرچی بپوشی بهت میاد🥲هربار این جمله رو میگه قند تو دلم اب میشه

به منم یک بار گفت... تو پوستت سفید هر  رنگ بپوشی بهت میاد... خیلی خوشحال شدم 😍❤.... نه به دیروز که سرش غر میزدم محبت نداری توجه نداری.. نه به الان که می بینم چه قدر مرد خوبیه🤣🤷🏻‍♀️🤣🤣

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

بهش گفتم خونه کوچیکه نمیتونم مهمون دعوت کنم.گفت دو سال دیگه خانومی کن،تو این خونه بمون تا بتونم خونه بسازم

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
شوهر ندارمامتحانام هر روز قربون صدقم میرن میگن جیگر طلا غصه نخور ماهستیم هيچوقت ولت نمی‌کنیم 😔😂

مگه بده ؟ قدرشونو بدون🤣🤣🤣

❌ درخواست دوستی آقایون ممنوع ❌                    ❤️ متاهل و متعهد ❤️

انقققدر همیشه میگفت همه ی حرفای عاشقونه برام لوس شده 

دیگه انگار عادی 

کلا خودم هیچی نمیگم اونم نگه برام مهم نیست 

مثلا دیشب گفت هروقت که گواهی نامه تو  گرفتی ماشین و میدم به تو ولی کلا هیچ جام نیست حرفاش ...

بعد از تمام فراز و نشیب های زندگی ، تموم دخالت ها و اذیت های اطرافیان من کم نیاوردم و برای حفظ زندگیم جنگیدم 

بهم گف ، هر زنی جای تو بود مطمئنم بی شک از دست خانواده ام فرار می کرد و طلاق می گرف حتی اگه هزاری عاشقم باشه. تو شاهکار کردی با سن کمت اومدی تو زندگیم چقد عاقل بودی چقد دانا بودی چقد خوش قلب و خالص بودی من بچگی کردم حرفای مادرم که فکر کردم خیرخواه منه رو گوش دادم 

(((اگه تو ببخشی ، خدا منو نمی بخشه )))) من بهت قول داده بودم که اگه  آوردمت شهر خودم ، مراقبت باشم مواظبت باشم منم تنهات گذاشتم  💔💔💔💔😔😔😔😔😔

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
بیشتر ببینید