2777
2789

لال اتگار نه اهل حرف نه اهل ناز کشیدن کلن انگار فلج

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همیشه بهم میگه فقط باتو اروم میشم .دیشبم بهم گفت بیایه قولی بهم بدیم هیچوقت ازهم جدانشیم .ولی من قول ...

چرا قول ندادی عزیزم؟🥲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
😐

منم 😑😑😑

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
گفت شماره کارت بده

😅

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

یه شب یه مهمونی پر جمعیت بودیم 

گفت از تموم دخترای مجلس خوشگل تر بودی و میدرخشیدی

راستش وقتی لایک میکنید من نمیرم ببینم کدوم کامنتم و لایک کردین..پس بیکاری لایک میکنی؟((:

آره والا عشقم خوبه ولی پول یه چیز دیگه اس😁😁😁😁😉😉😉😉😉

بهنوش بختیاری میگفت به شوهرم میگم پیام نده بگو دوست دارم تو فقط بگو واریز کردم برات😂😂

تو بگو چه کنم که هوایت برهد ز سرم...