2777
2789

همیشه میگه هرکاری کنی پشتتم نترس و برو جلو 😍🥰

یا وقتی بحث پول میشه دریغ نمیکنه ازم واقعن و ایقد قبولم داره که وقتی حقوقش رو میدن تمام و کمال میزنه کارت خودم قربونش برم الهی 

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی S+F=💓متعهد 

خانمای عزیز، قدر مردی که این حرفا رو بهتون گفته بدونید 

اینا دیگه باعث نمیشن دلتون بلرزه

وای به مردی که زنش پنهانی اشک بریزه

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهر من از اول به من میگفت ابدیِ من😍

یا همیشه میگه هرجا بریم تو هر جمعی گل سر سبد جمع هستی

یا میگه تو روبروم میشینی از دیدنت لذت میبرم و کیف میکنم😍

کلا خرفهای خوب زیاد میزنه یادم نیست بقیش

خيلي جالبهتاپيك ميزنن كي شوهرش بلنده؟ همه: ما!كي شوهرش كوتاهتره؟ همون همه: ما!كي شوهرش سرتره: بازم ه ...

خب عزیزم کسایی شوهرشون خیانت میکنه که نمیان زیر این تاپیک حرف بزنن هر کسی زیر تاپیکی که بهش مربوطه شرکت می‌کنه 

یه صلوات واسه حل مشکلم می‌فرستی ؟🌹

یبارم 1و900بیشتر تو کارتش نبود گفت میخای 1و500بزنم برات بری لباس بخری خودم دلم نیومد گفتم 1 تو من بیشتر نزن تاالان که خدا روشکر خوب بوده تا خدا چی بخواد 

خانمای عزیز، قدر مردی که این حرفا رو بهتون گفته بدونید اینا دیگه باعث نمیشن دلتون بلرزهوای به مردی ک ...

منم بعضی وقتا که یحرفی بهم میزنه یدفه ای گریه م میگیره اونم بدش میاد.. میگه هرکی هرچی گفت جواب بده ولی گریه نکن حیف چشای قشنگت 🥲😅

منم بعضی وقتا که یحرفی بهم میزنه یدفه ای گریه م میگیره اونم بدش میاد.. میگه هرکی هرچی گفت جواب بده و ...

قدر خوشبختیت رو بدون خواهر

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
مرسی عزیز دلمقشنگ قلب شماست

😍😍😍😍😍

شما عشقی

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

همیشه تو خیابون از اون سمتی راه می‌رفت که ماشین میاد

همیشه موقعی که میخواست ابراز عشق کنه پیشونیمو می‌میبوسید 

همیشه موقع رانندگی دستمو می‌برد نزدیک لبش و میبوسید

همیشه موقع خواب میگفت بغلم کن خوابم ببره

همیشه بهم میگفت خانومم و من ذوق مرگ میشدم 

همه اینارو میگفت میکرد و الان دیگه نیست رفت تموم شد💔🥲

زمان دوستی گفتم یه روز که میری دنبال زندگیت

گف زندگی من تویی

دعوامون شده بود قبلش😂

یه تعریفشم که خیلی دوس داشتم این بود

اولای دوستیمون بود رفته بودیم مهمونی تولد دوست من،لباسم دکلته بود و کوتاه

اولین بار بود لباس باز تنم میکردم جلوش

گفت چقد تو سفیدی😳

بعد خم شد بالای کمرمو بوس کرد(پشت گردنم تقریبا)

کلا خیلی ذوق کرده بود واسم

حالا الان نمیذاره دکلته بپوشم دیگه😐

به خاطرات پیوست

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨