2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یعنی کامنتا رو خوندم قلبم به قول امروزی ها اکلیلی شد بغض کردم اصلا یه حالی شدم. چقدر این تاپیک حال خ ...

آره واقعا 

منم چشمام اکلیلی شد و تمام خوبی های همسرم جلو چشمام لیست شد

قیمت ارزاق عوض شده ولی رزاق که عوض نشده ....

روز اول ازدواجمون که رفتیم خونه خودمون گفت تا شاهرگم پات هستم

اینو خیلی دوس داشتم 🤧🙃

یه بارم افتادم بیمارستان داشتم جان به جان آفرین تسلیم میکردم

بعد اون هی چند وقت یه بار بهم میگه تو اگه میمردی من تا آخرم عمرم با پسرمون تنها زندگی میکردم

گفت این شکستگی دندونت مثل الماس تو صورتت میدرخشه و خنده ت قشنگ ترین چیزهو من تا روز ها خر کیف بودم� ...

یه چیز دیگه 😀

من رژیمم ولی امشب کباب درست کردم واسه همسرم و برا سحری خودم .چون برا سحری حوصله هیچ کاری رو ندارم 

واسه افطار خودم لقمه عسل ارده خوردم 

همسرم گفت بیا غذا بخور ول کن این رژیمو دیگه .😡

از اینکه اینهمه حرصمو میخوره عشق کردم😁

قیمت ارزاق عوض شده ولی رزاق که عوض نشده ....

از خیابون رد میشدیم اگه ماشینا از سمت چپ بیان سمت چپم وگرنه سمت راستم می ایسته میگه بذار اگه زدن اول به من بزنن🤣

نمیدونم که واقعا خاطرش جمع بود قراره ماشین بهمون بزنه بازم سمت ماشینا می ایستاد یا نه🤣

تا ب حال از ظاهرم هیچی نگفته بود دیروز گفت چی میشد خدا از خوشگلیت میکند میچسبوند ب عقلت😂😂

ببین چیز کمی نیستا من چند ساله منتظرم ی بار بگه چ خوشگلی نازی و..

البته خودم می‌دونم چیم ولی با زبون اون فرق داره

حرف قشنگ که زیاد بوده ولی بعد خیلی سال بعد چن روز ازعقدمون که باهم شب تنها بودیم گفت وای میمانی پری به زبان خودمون میشه فرشته  که توذهنم موندع😍امیدوارم زندگی هممون بشه خوشی وحرفای قشنگ

پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم

چه تاپیک قشنگییی

꧁༒☬  W̲o̲l̲f̲ ☬༒꧂       بی صدا به یادت هستم ، بی سر و صدا دوستت دارم ، در سکوت خاطراتت را مرور میکنم ، در خفا عکس هایت را میبوسم ،  تنهایِ تنها کوچه های شهر را زیر باران قدم میزنم ، ذره ذره پیر میشوم ، قطره قطره آب میشوم ، و آهسته میمیرم . !       [ این کاربر روانیه تحت نظارت تیمارستانه باهاش جر نکن بد برات تموم میش ]   _روانــی🦂

بیشتر ببینید

شوهر ندارم ...

دوستی ام ندارم ک‌قربون صدقم بره خودم بیشتر مث دخترام مواظبشونم ...

مامان بابامم برا من ناز میکنن تا ناز بکشم ..

کلا یه بدبختم ک افتادم وسط چن تا آدمی ک خودشون کمبود محبت دارن من باید پر کنم 🤦🏻‍♀️

اینجا سرزمین گرسنگان جنسی،پر ادعایان تو خالی،و رخ بگیران بی اصالت است...سال‌ها پرسیدم از خود کیستم؟ آتشم ، شوقم ، شرارم ، چیستم؟ دیدمش امروز و دانستم کنون ، او به جز من ، من به جز او نیستم !

بیشتر ببینید

این تاپیکو من خودم به شخصه خیلی دوست داشتم

اینارو نوشتم برا زن و شوهرایی که خیلی دعوا میکنن گفتم شاید اینجا بازدید بیشتر بخوره و یکی حالش خوب شد

مرسی از استارتر که یه همچین موضوع خوبی پیدا کرد🤧

یه حرف قشنگی شنیدم یه بار از یکی که هیچوقت فراموشش نمیکنم

میگفت اگه خدا رو قبول دارید و مسلمونید شایسته نیست که تو دعوا با عزیزانتون دندوناتونو از خشم به هم فشار بدید( منظورش عصبانیت و تنفر زیاد بود )

حرفم اینه که اگه شوهرتون خدایی نکات مثبتش بیشتر از نکات منفیشه، اگه میدونید تهه دلش دوستتون داره و خالصانه برا آرامش و رفاه بیشترتون داره تلاش میکنه ، سخت نگیرید ، برای رضای خدا هم که شده کنار بیاید با کم و کاستی هاش با بالا پایین اخلاقش

هرچقدر که اون داره تلاش میکنه شما بیشتر تلاش کنید نه واسه اینکه کمک شوهرتون باشید ، واسه اینکه خدا ازتون راضی باشه و بعدا مثلا ۹۰ سالگیتون وقتی به گذشته نگاه کردید خوشحال و راضی باشید

هیچی پیش خدا گم نمیشه مطمئن باشید به وقتش براتون جبران میکنه

برای همتون خوشبختی و عاقبت به خیری رو آرزو میکنم عزیزا❤❤❤