2777
2789
عنوان

صورتم خیلی خسته س و طراوت نداره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 22 پست
مثل من دیگهفقط یه کرم پودر و ریمل و رژ بزنم کلی فرق میکنم.پوستم‌خوب نیست.حالا کلی خرج پوستم کردما

چی بگم محصولات بازار خیلیاش آشغالن 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

پرانرژیتون اومد🤭😂🌸امگا۳ حتما بخور ( دونه ای ۷ تومنه) ویتامین سی جوشان خارجیش خریدم ( ۱۰۰ ) گل باب ...

امگا سه تاثیرش چیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی قرص آسپرین بچه رو قاطی کن با ماست و عسل بذار اگر عسل نداری فقط این دوتا

ماسک خونگی حوصله میخواد که من ندارم😅🤦🏻‍♀️💔

خیلی خسته ام هووف 

امگا سه تاثیرش چیه

عالیه واقعا من ۲ ماهه میخورم انگار آب زیر پوستم اومده 

ویتامین سی جوشان هم ۲۰ تاست و ۱۰۰ تومنه خارجیش همین چند روز پیش خریدم 

ایرانیش هم ۵۵ بود فکر کنم

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

ماسک خونگی حوصله میخواد که من ندارم😅🤦🏻‍♀️💔خیلی خسته ام هووف

۲۰ دیقه مگه چیه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

عالیه واقعا من ۲ ماهه میخورم انگار آب زیر پوستم اومده ویتامین سی جوشان هم ۲۰ تاست و ۱۰۰ تومنه خارجیش ...

چه خوب 👌🏻

شستن عسل از روی پوست مکافاته

من زود زود میزنم نه بابا