2777
2789
عنوان

هدیه ی بیت رهبری برای دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 84 پست
بله اتفاقا دیشب داشتم به یکیشون میگفتم مامانی کاش یه کمکی داشتم که میتونستم بدون خستگی از روزای قشنگ ...

منم همین اشتباهوکردم تا اخرپرکردم جوابارو بعد دست اخرازم پرسید تاییدنکردم دوباره ازاول پرکردم لازمم نیست زنگ بزنی بعددوهفته ۴۰ تومن بهت میدن

خوب ماهایی ک دو قلو نیستن آدم نیستیم.؟ یا بچه مون خرج نداره .یا هدیه خوشمون نمیاد ؟چقد همه جا تبعیض میشه 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شفاش نباشه

عزیزم اول مطمین شو چی میدن. اون دوست یه چیزی پروند. 

هزینه نقدی میدن . پیامها رو بخونی دوستانی که گرفتن رو میبینی چیا گرفتن. سکه و هزینه نقدی و اسباب بازی و پوشک و...

عزیزم اول مطمین شو چی میدن. اون دوست یه چیزی پروند. هزینه نقدی میدن . پیامها رو بخونی دوستانی که گرف ...

بعد از چند وقت جواب میدن؟ 

من پارسال نامه زدم ولی الان هیچ اتفاقی نیافتاد

کاش میدادی یه ادم واردتر پر کنه حواست نبود

چیزه خاصی نداره که بدم آدم وارد تر 

گزینه ای که نوشته نام خانوادگی اسم و فامیل رو باهم نوشتم در صورتی که فقط باید فامیل رو مینوشتم

منم همین اشتباهوکردم تا اخرپرکردم جوابارو بعد دست اخرازم پرسید تاییدنکردم دوباره ازاول پرکردم لازمم ...

یعنی تا آخر فرم رو با همین اشتباه که انجام دادم پر کنم کلمه ی تایید میاد نباید تایید کنم؟؟ عزیزم زود جواب بده خیلی استرس گرفتم

منم همین اشتباهوکردم تا اخرپرکردم جوابارو بعد دست اخرازم پرسید تاییدنکردم دوباره ازاول پرکردم لازمم ...

این لحظه به کسی مثل شما نیاز داشتم که اشتباه منو انجام داده 

مرسی واقعا🙏❤️

اره بعد دوباره ازاول باید پرکنید

انجام دادم دوباره متاسفانه این بار هم حواسپرتی شد اسم و فامیل قل دوم اشتباه زدم که در اخر قسمت توضیحات توضیح دادم 

تا خدا بخواد ببینیم چی میشه 

شما چندروز بعدش واریز کردن؟