2777
2789
عنوان

پدرشوهرم صبر میکنه اول ما عیدی ببریم بعد اون بده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 119 پست
میگم که مثلش در دنیا نیست😅موقع بله برون هم مهریه من رو یه دنگ یکی از خونه های پدرشوهرم نوشتیم و کام ...

منم مهریه م دو دونگ خونه خودمون بوده ولی الان خونه خودمون ب نام پدرشوهرمه برا وام بنام خودشون کزدن الانم نمیکنن بنام ما میپیچونن قرضاهم میگن خوانون بدبد خونه خودتونه وظیفتونه

انقدر دلم پره هرارباز یه حرفایی تو دلم زدم و نتونستم بهشون بگم خیلی دلم پره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انشالله خداانقدربهمون بده ک اونا حسرت بخورن و اونا ب زمین گرم بخورن

انشالله عزیزم 

تا الانم خدا واسم جبران کرده 

اصلا غصه نخورید عزیزای دلم از خدا بخواید بهتون بده

مال اینا با منته به درد نمیخوره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
برادرشوهروجاریم داری؟

نه تک پسره مثلا😅

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
خودت شاغلی؟میخوام بخونم معلمی ولی هی شل میشم

اره عزیزم 

حتما تلاشتو بکن اگر علاقه داری 

خودت زندگیتو بساز لذتش بیشتره 

بیشتر ببینید
اها میدونی حرص تویحپری کمتر کنهچون من مقایسه میکنم با جاری من نجیب تر اون بودم حرفم اصلا نبوده حالا ...

اره خب 

ولی ایناهم برای دخترشون بیشتر خرج کردن 

بیشتر ببینید
اره خب ولی ایناهم برای دخترشون بیشتر خرج کردن

چه میشه کرد

باید سوخت و ساخت

ما پدرشوهرم داشت کمکمون میکرد چیزینمیگفت یهو عوض شد

احساس میکنم یا جادوش کردن یا جاریم خیلی غرغر کرده و اینا

میخوام برم پیش دعانویس بیینم  جادو  هس یا نه و کی جادو کرده حسم ب جاریمه

من پیارسال تو عقد بودم پدرشوهرم فقط صدهزار داد حالا مردم طلا میدن

من مشکلی با صد هزارش ندارم همونو خواهر شوهرم میگفت نباید میدادین پررو میشه 🤣🤣🤣🤣💔💔💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

کجایی هستن خانواده شوهرت؟؟؟کارش خیلی بی شخصیتیه حیف شما که عروس همچین ادمایی شدی عزیزم

ترک ان

ما خودمونم ترکیم اما اینا خیلی اعجوبن هیچ شخصیتی برای طرف مقابلشون قائل نیستن