2777
2789
عنوان

پدرشوهرم صبر میکنه اول ما عیدی ببریم بعد اون بده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 119 پست
خخخخخمن شاباشمو و شوهرم شاباششو تو عروسی داد برادرشوهرم نگه داره چون کسی نبود نگه داره بعد بالاکشیدن ...

اخ اخ پدرشوهر منم دقیقا همینه همه فک میکنن مظلوم دو عالمه و حق کسیو نمیخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خانواده خودت مسئول شاباش جمع کردن میذاشتی ..نه من جات بودم ده دقیقه میرفتم چیزی هم نمیدادم بهشون ...

اخه من ب ململنم گفتم وایسید مسول حواسشون نبوذ فقط یک ونیم هی میرفتم میدادن برخواهرم اون موند واسم

بعد فیلمردار گفت بعد عید گرون میشه البوم کمی پولشو بذید تا قبل عید چاپ کنه دوتومنشو دادیم راسی عمس د ...

نه عزیزم دیگه واقعا پولمون نرسید همون البومی ک پول نداشتیم بگیریم بعد سه سال رفتیم تحویل بگیریم ۷ تومن کشید روش 

پول فیلمبرداری ندادن شاباشو ازمون کرفتن و طلا اصلا ندادن

خب همسرتون وظیفشه یه جاهایی دست توجیبش کنه مثلا زن گرفته 

یه فیلمبردار و طلا رو خودش میخرید دیگه

خانوادش کل هزینه عروسی رو دادن باید اینو ببینید 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
بچها من امسال میخوام با شوهزم خونه پدرشوهرم نریم نه سال تحپیل نه غید دیدنیچون در حقمون بدی کردن و فر ...

دقیقا شرایطتون شبیه منه و ما هم چند سال قهر بودیم ،اما میدونی آخرش چی شد ؟! وقتی دوباره با هم رابطه برقرار کردیم من شدم بده حتی شوهرم هم فکر میکنه تقصیر من بوده که با خانوادش قطع رابطه کرده 

خدا پرونده ای  را که مردم بنویسند ،نمیخواند

من پدرشوهرم طلافروشه ولی پول سرویس عروسی رو هم شوهرم داد

کل هزینه عروسی هم باشوهرم بود 

واسه همین کادو هاهم واسه خودمون شد چون اوناهزینه ای نکرده بودن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
دقیقا شرایطتون شبیه منه و ما هم چند سال قهر بودیم ،اما میدونی آخرش چی شد ؟! وقتی دوباره با هم رابطه ...

حالا شما هم مراقب باش بعدا آدم بده شما نشی 

خدا پرونده ای  را که مردم بنویسند ،نمیخواند
دقیقا شرایطتون شبیه منه و ما هم چند سال قهر بودیم ،اما میدونی آخرش چی شد ؟! وقتی دوباره با هم رابطه ...

دقیقا همینطوره شوهره منم اونموقه ها حتی بعدترها ک فهمید چقد سرش کلاه گذاشتن بهم میگف نزار این روزامو یادم بره

اما حالا دوباره شدن لیلی و مجنون کافیه بگم بالا چش مامان و بابات ابروعه قیامت ب پا میکنه

پپدرشوهر من سال اول و دوم و سوم زندگیمون هرچی برای دخترش عیدی میبرد همونو هم برای من میاورد . نه کمتر نه بیشتر . منم خیلی دوسشون داشتم مثل خانواده خودم . با تمام زخم زبونای مادرشوهرم خیلی خیلی بهشون احترام میذاشتم . پاییز پدرشوهرم کمرش مشکل پیدا کرد دیسکش زده بود بیرون درد وحشتناکی داشت . یه دکتر عالی تو تهران براش پیدا کردم زنگ زدم کلی التماس کردم ک وقت بدین مریضمون حالش بده . رفت دکتر و عملش کرد . بعد عمل من چقدر رفتم خونشون غذاهای مقوی واسش بردم . ب شوهرم میگفتم باید بمونی اینجا کمکش کنی . بعد دقیقا همون سال واسه دخترش ۴ میلیون پول عیدی برد واسه من ۲۰۰ هزار تومن اورد . من شوکه شدم خیلی ناراحت بودم . از همون اول بین ما فرق میذاشت ناراحت نمیشدم میگفتم دخترشه دیگه ب من چه . اما نه کوچکترین مشکلی پیش اومد نه حرفی نه حدیثی چرا یهو عیدی من شد ۲۰۰ هزار تومن . خیلی دلم شکست . بعد اونم دیگه واسه من عیدی نیاورد . اگه من بی احترامی کرده بودم حرفی بهشون زده بودم میگفتم حقمه . ولی وقتی هیچی نشده بود مدام از خودم میپرسیدم چرا این کارو کردن 

🖤

ما چند ماه بعد عروسی قهر کردیم دوماه .زنک نزدن ب من ک چ مرگته دوبارم زنگ زدن شوهرم ک شام بیاید خونه

گاهیم مادرشوهرم میومد دم خونه پلاستیم مثلا پیاز سیب زمینی کوچه اینا میداد شوهرم میرفت😐

با 50هزارتومن 300ملیون خرمون کردن