2777
2789
عنوان

پدرشوهرم صبر میکنه اول ما عیدی ببریم بعد اون بده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 119 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر خوب که بهتون عیدی میدن من از اول ازدواجم فقط سال اول که عروس این خانواده شدم بهم ۵ هزار تومن عیدی داد بعد از اون دیکه هیچی ازشون ندیدم هر سالم برای مادرشوهر و خواهر شوهرام عیدی میبریم 

خدا پرونده ای  را که مردم بنویسند ،نمیخواند
من تا به این سن رسیدم ندیدم کوچکتربه بزرگترعیدی بده_البته ازما نه میده نه میگیره

ما ترک هم نیستیم

من خودم که کاتم ولی خواهرم هرسال یه ماه به عید مونده برای پدرشوهر و مادر شوهر و خواهرشوهر عیدی و شیرینی میبره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بچها من امسال میخوام با شوهزم خونه پدرشوهرم نریم نه سال تحپیل نه غید دیدنیچون در حقمون بدی کردن و فر ...

وای چقد شرایطت مثل منه😂واسه منم همه ی هزینه های عروسیو انداختن گردنمون حتی تا سه سال پول نداشتیم بریم البوممون رو بگیریم اما یبار به روی خودشون نیاوردن؛سرویس طلا هم برام نخریدن شاباشو کادوی عروسیمم ک هیچیییی

ولی شوهرم اونارو خدا میدونه خیال میکنه اسمون جر خورده افتادن رو زمین چون کارشونو خوب بلدن و بچشونو رسما غلامشون بار اوردن

بچها من امسال میخوام با شوهزم خونه پدرشوهرم نریم نه سال تحپیل نه غید دیدنیچون در حقمون بدی کردن و فر ...

شبیه کاری که پدر شوهرم با ما کرد 

اعتراض کردیم گفتیم وام داریم 

گفت من سالها کادو بردم که مهموناتون الان کادو دادن (شام عروسیم هیچ که اصلا کمکی نکرد )

ولی شوهر من سادس قبول نکرد باهاشون قهر کنه 

خاک بر سرا جلو ما میگفتن شاباشاتونو بردیم ریختیم بانک و ... اشغالای حروم خور ...

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگربقیه هزینه های عروسی رو تقبل کردن نه حق ندارید 

لطف کردن هموناروهم دادن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
فکرکنم ترک هیتید اونا رسم دارن به مادرشوهر عیدی بدناینا زیر سر مادرشوهرتهپدرشوهرت فقط احرایی میکنه

اره عزیزم ترکیم و این یه رسمه

چی بگم والا نمیتونم قضاوت کنم کار کدومشونه اما پدرشوهرم ب عنوان یه مرد کارش خیلی خجالت اوره من بودم به غیرتم برمیخورد ک کوچیکتر زودتر از من دست کنه تو جیبش

وای چقد شرایطت مثل منه😂واسه منم همه ی هزینه های عروسیو انداختن گردنمون حتی تا سه سال پول نداشتیم بر ...

خخخخخ

من شاباشمو و شوهرم شاباششو تو عروسی داد برادرشوهرم نگه داره چون کسی نبود نگه داره بعد بالاکشیدن ب روخودشونم نیاوردن

بعد پدرشوهرمم مثلا بقیه رو اسمش قسم میخورن و ادعاش میشه

از خانواده خودت مسئول شاباش جمع کردن میذاشتی ..نه من جات بودم ده دقیقه میرفتم چیزی هم نمیدادم بهشون ..بذار دهنشون بسته باشع

جیش تو این زندگی😒

بابا چرا انقدر عجیبه براتون . ما واسه خواهرشوهر و مادر شوهر و مامان خودم عیدی می بردیم . البته شکر خدا دیگه مادرشوهر خواهرشوهر گورشونو گم کردن از زندگیمون . امسال دستمون خالیه واسه مامانمم نمیتونیم عیدی ببریم . ولی رسم داریم . 

🖤

وای چقد شرایطت مثل منه😂واسه منم همه ی هزینه های عروسیو انداختن گردنمون حتی تا سه سال پول نداشتیم بر ...

بعد فیلمردار گفت بعد عید گرون میشه البوم کمی پولشو بذید تا قبل عید چاپ کنه دوتومنشو دادیم 

راسی عمس دونفره بزرگم چاپ کردی برا تو اتاق خواب؟

چقدر خوب که بهتون عیدی میدن من از اول ازدواجم فقط سال اول که عروس این خانواده شدم بهم ۵ هزار تومن عی ...

اگه اونا نمیدن شما برا چی عیدی میبرین؟

من اگه یه سال ببرم و اما اونا عیدی ندن دیگه از سال بعد نمیبرم

چون خدا شاهده ما باید از شکممون بزنیم تا عیدی بدیم اما اونا استخون تنشونم از پوله

دقیقا همینطورهمتاسفانه خونواده ی من هرچیییی در توانشون باشه برام کم نمیزارن از خوراکی و خوردنی بگیر ...

لااقل طلا های کادویی خانوادتو قاطی مال شوهرت نکن چون به عینه دیدم مردایی که حق نشناسن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵