2777
2789
عنوان

پدرشوهرم صبر میکنه اول ما عیدی ببریم بعد اون بده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 119 پست
پدرشوهر منم دقیقا چنین شخصیتی دارهاز این ناراحتم ک اصلا ب این فکر نمیکنه اون پول از جیب پسرش درمیاد ...

ول کن بابا مگه پدر واقعیته ازش انتظار داری غریبس دیگه ...

از هیشکی توقع نکن به باباتم بگو زیادی تو کادو مایه نذاره ،همین الان اگه به شوهرت بگی بیا عیدی ندبم به مادرت ،به مامان تپام نمیده ،نمیگه که مادر تو طلا کادو داده بهت ...چشش طلا رو بر نمیداره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب چ چیزایی فک میکنید

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچها من امسال میخوام با شوهزم خونه پدرشوهرم نریم 

نه سال تحپیل نه غید دیدنی

چون در حقمون بدی کردن و فرق کذاشتن با بچه های دیکه

همه چی خوب بود تا ذات اثلیشونو دبدم با اینکه همه نیگن وضعش خوبع ولی برا ما خیلی کاری نکرد کلی قرض انداخت گردنمون حتی شاباش عروسی منو ازم گرفتن بهم ندادن طلا عرپسی نداذن .حتی پول فیلمبرداریرعروسیمونم کفتن نمیدیم درحالی که فقط یدونه مراسم داشتیم..

حالا بگین خق دارم نرم یا نه

اونا انقدرپرووان از رو نمیرن

ول کن بابا مگه پدر واقعیته ازش انتظار داری غریبس دیگه ...از هیشکی توقع نکن به باباتم بگو زیادی تو کا ...

دقیقا همینطوره

متاسفانه خونواده ی من هرچیییی در توانشون باشه برام کم نمیزارن از خوراکی و خوردنی بگیر تا پول و لباس و این چیزا

وقتی بهشون میگم نکنید میگن ما برا بچه ی خودمون میخریم حتی اگه اونا نفهمن ب درک مهم نیس

منتها پدرشوهرم خیلی شخصیت حقیری داره با اینکه پولداره

بچها من امسال میخوام با شوهزم خونه پدرشوهرم نریم نه سال تحپیل نه غید دیدنیچون در حقمون بدی کردن و فر ...

توقع از کسی نداشته باش

هرچی هم پول دارن،مبارکه خودشون

فقط از شوهرت متوقع باش تا اذیت نشی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ماندیدیم بچه ها به بزرگترا عیدی بدن..عیدی نده.

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

فکرکنم ترک هیتید اونا رسم دارن به مادرشوهر عیدی بدن

اینا زیر سر مادرشوهرته

پدرشوهرت فقط احرایی میکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید