2777
2789
عنوان

پدرشوهرم صبر میکنه اول ما عیدی ببریم بعد اون بده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 119 پست

کجایی بابا پدر شوهر من اصلا عیدی نمیده 

یه چیزی از ما نکنه عیدی دادنش پیش کش 

پدر شوهرا همین که ازت نکنن و تو زندگیت دعوا نندازن خیلی هنر کردن 

به باباتم بگو زیادی مایه نذاره ،هر چقدر هم کمکتون کنه داماد جماعت پررو میشه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به عمرم ندیدم بچه عیدی بده

منم تونی نی سایت دیدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
شما مگه بخاطر عیدی عیدی میدین؟ این یه جور محبته نه مبادلع

والا برادر شوهرهای من میان عیدی میدن ی چیزی باید بذارم روش بدم بهشون ..به پیر به پیغمبر عیدی نمیخوام مسخره بازیا چیه اخه

جیش تو این زندگی😒
مگه کوچیکتر به بزرگتر عیدی میده ؟

ما ترکیم و یه جور رسما که مردا به خواهر و مادر و مادرزن و خواهرا و عروساشون عیدی میدن

شوهر منم چون خواهر نداره فقط ب مامانا عیدی میبریم

والا برادر شوهرهای من میان عیدی میدن ی چیزی باید بذارم روش بدم بهشون ..به پیر به پیغمبر عیدی نمیخوام ...

اگر پول عیدی میدن شما پول ندین کادو بخرین هدف جبران نیست 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
من به عمرم ندیدم بچه عیدی بده

ما ب مادر زن و مادر شوهر و خواهر شوهر میدیم 

دایی و عمو بابا هم ب دختر میدن 

آینه میگه تو همونی که یه روز می‌خواستی خورشید با دست بگیری ،ولی امروز شهر شب خونت شده ،داری بی صدا تو قلبت میمیری ....

کجایی بابا پدر شوهر من اصلا عیدی نمیده یه چیزی از ما نکنه عیدی دادنش پیش کش پدر شوهرا همین که ازت نک ...

پدرشوهر منم دقیقا چنین شخصیتی داره

از این ناراحتم ک اصلا ب این فکر نمیکنه اون پول از جیب پسرش درمیاد نه من ک تلافیشو سره من درمیاره

اگه من بودم میگفتم پسرم پولشو بزاره تو جیب خودش لنگ نمونه من عیدیمو ب عروسم میدم

اگر پول عیدی میدن شما پول ندین کادو بخرین هدف جبران نیست

پول پرستن فقط پول و قبول دارن ..کادو بدم بعد اخ وپیف میکنن همون پولو که تو پاکت میارن پاکتشو عوض میکنم ی چیزی میذارم سرش میدم بهشون😂😂

جیش تو این زندگی😒