2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودشو صدمدل ایراد دارن بعد از خانم ها ایراد میگیرن من قدم ۱۶۵ هستش بهم میگه کوتوله اونم ۱۸۵ هستش بهش ...

همیشه اعتماد ب سقفشون زیاده مال منم خیلی بهم گیر الکی میده جون ب لبم کرده دیگه

وای امان از این مردا

آره بخدا همسر من ایرادش اینه ک غیرت بیجا داره سر هرچیز بی ارزشی بهم گیر میده منم خیلی بدم میاد مثلا چند روز پیش چون کارش ی شهر دیگست یدفعه پیام داده ک چرا تو اینستا فلانی رو دنبال کردی بخدا درحالی ک اون خانم بود من حتی ی غریبه رو نه دنبال کردم نه دنبالم کرده کسی،انقد بهم بدو بیراه گفت بعدم گفت باید اینستا رو پاکش کنی منم از لجم گفتم پاک نمیکنم سراون باهام دعوا کرده گفت میام تکلیفتو روشن میکنم گفتم بیا منو ازچی میترسونی دیگ جون ب لبم کردی 

یاخدا برات مهم نباشه خرید حسابی کن برای خودت و خانوادت برو حسابی خوش بگذرون

همیشه خوب بوده برا من از جهتی بهش حق میدم چون نیمه اول من ک سرکارم شیفتام جوریه ناهار خونه نیسم میگ من بمونم ده روز بدون غذا؟خب میرم مرخصیم استفاده میکنم

آره خیلی بده باور میکنی با این اخلاقش تموم خوبیاشو میشوره میبره از خودش دورم میکنه

اره دقیقا عینه شوهر من روحم فرسنگ ها ازش دوره چون الکی بددلی میکنه محدود میکنه تهمت میزنه منم ازش متنفرم بقیه مسائل رو در حد صد در نظر بگیر فقط چون بددلی میکنه ازش متنفرم

اره دقیقا عینه شوهر من روحم فرسنگ ها ازش دوره چون الکی بددلی میکنه محدود میکنه تهمت میزنه منم ازش مت ...

منم همینطور عزیزم دیگ از چشام افتاده بیزارم ازش بخاطر این اخلاقش

انگار فرصت زندگی رو از ادم میگیرن بهش هزاران بار گفتم یک‌زندگی بهم بدهکاری عمرمنو به باد دادی

واای نگو عین من،منم بهش همین حرفارو گفتم ولی چ فایده اون همیشه منو مقصر می‌دونه هیچوقت ازاین اخلاقش دست نمی‌کشه همش تو استرسم ک الان ب ی چیزی گیر الکی میده

واای نگو عین من،منم بهش همین حرفارو گفتم ولی چ فایده اون همیشه منو مقصر می‌دونه هیچوقت ازاین اخلاقش ...

اره منم مثل شما 

همش منتظرم به یه چیزی گیر بده و شروع کنه به تهمت هاش 

متنفرم ازش 

مثلا میگه چرا این طرفو نگاه کردی به شخص خاص نگاه کردی در حالی که بخدا من اصلا ادمارو نمیبینم درخت و مغازه هارو میبینم 

چیکار کنم خدایا کاش صدام به عرش اسمون میرسید 

دیشب بهش گفتم الهی لال بمیری 

الهی زبون نداشته باشی حلالیت بگیری 

الهی فرصت توبه بهت نده 

بنظرت خدا صدامو میشنوه