2777
2789
ممنونم عزیزم که وقت گذاشنی آره دقیقا می فهمم پسرم میاد تو گلوش و بر می گرده البته همیشه نیستیه مدتی ...

منم دقیقا سوال شما برام پیش اومده بود ک باید حتما درمانش کنم یا ب مرور خوب میشه دیدم ن بچه خیلی اذیته و اینکه خیلیا گفتن اگه اسید معده رو کنترل نکنی گلوش رو حتی معده رو میسوزونه دیدم با توجه تجربه ای ک خودم داشتم راست میگن اسید معده خیلی اذیت کنندس خداروشکر الان خیلییی بهتر شده فقط باید حواسم ب غذاش باشه روهم روهم بهش غذا ندم یا چیزایی ک اسید رو بیشتر میکنن ندم بعد اینکه هرموقع من چیزی میخوردم ک توش لبنیات گاوی بود حتی ویفر یا کیک رفلاکس بچم بیشتر می‌شد همین الان هم برای تست بهش ماست دادم بعدش بالااورد من حواسم نبود شکلات افتاده بود دستش کاکائو شیری داخل شکلات بود یک روز کامل کلی بالا آورد امشب تولدم بود جاتون خالی شوهرم کیک گرفته بود یکم بهش دادم بالا آورد با مثل هرشب آروم نخوابید بی تاب شده بود خلاصه سرتو درد نیارم باید حواست ب غذاها باشه دیگه چهارتا غذایی ک من نمیخوردم شکلات واقعه بدترش می‌کرد چیزایی ک توش لبنیات گاوی بود ب گوسفندی حساس نبود الانم نیست کلم و گوجه اما کلم و گوجه و زیاد حساس نبود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم دقیقا سوال شما برام پیش اومده بود ک باید حتما درمانش کنم یا ب مرور خوب میشه دیدم ن بچه خیلی اذیت ...

ای بابا طفل معصوم 

تولدت مبارک عزیزم❤️

دارو هم بهش می دین؟ 

خدایا قربونت برم ♥️هزاران بار شکرت ♥️