2777
2789
وای حالم بد شد 😭😭😭یعنق ازم خوشش نمیاد ؟ هیچ حسی نداره ؟ یعنی من تن به خواسته اش میدم ؟ کی بنظرت خ ...

خوشش که میاد که با همین ولی اگر چله بگیری و بهش محبت کنی و‌گیر ندی ممکنه خواستگاریت بیاد ولی به نظرم ولش کن اگر از این آدم مطمئن بودی تو ذهنت نمیومد که برای همیشه میخواستت یا هوسه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

محمد حسش فقط هوسه و میخواد گولم بزنع یا حس دارع بهم ؟تا کی باهمیم ؟بنظزت کم کم دوستم میدازغ ؟

حس داره ولی قصدش جدی نیست

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

خوشش که میاد که با همین ولی اگر چله بگیری و بهش محبت کنی و‌گیر ندی ممکنه خواستگاریت بیاد ولی به نظرم ...

ادم غیز قابل پیش بینی نیست ونرمال نیست کلا نمیشه فخمیذ چی تو ذهنشه 

خب من خواستگاری هم برام مهم نیست میخوام دوستم داشته باشه

خب منم قصدم جدی نیست خیلیم زیاد نشده اشناییمونمن میخوام دوسنم داشتع باشه فقط بنظرت حرفاش دروغه؟

همه حرفاش راست نیس

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.