2777
2789
عنوان

فولیکول و دوقلوزایی

96 بازدید | 8 پست

دوقلوزایی زمانی اتفاق می‌افته که یا یک تخمک بعد از لقاح به دو قسمت تقسیم بشه (دوقلوهای همسان) یا دو تخمک جداگانه در یک سیکل آزاد بشن و هر کدوم با یک اسپرم متفاوت لقاح پیدا کنن (دوقلوهای ناهمسان). توی سونوگرافی، برای دوقلوهای ناهمسان معمولاً ۲ یا بیشتر فولیکول بالغ با اندازه ۱۸ تا ۲۴ میلی‌متر دیده می‌شه. 

عواملی مثل ژنتیک، سن بالای ۳۰ سال، مصرف داروهای تحریک تخمک‌گذاری (مثل کلومیفن یا گنادوتروپین‌ها)، سابقه بارداری‌های قبلی و حتی قد و وزن، احتمال دوقلوزایی رو افزایش می‌دن...‌

وقتی یک ماما، مامان میشه   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامتا جای ممکن نمیزنن...

ببخشید یه سوال دیگه دکترم میخواست معایته تحریکی انجام بده ولی نتونست گفت هنوز بالاس نمیشه معاینه کرد ایا درست گفته یا ربطی نداره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
ببخشید یه سوال دیگه دکترم میخواست معایته تحریکی انجام بده ولی نتونست گفت هنوز بالاس نمیشه معاینه کرد ...

شدنش که میشه ولی بهتره صبر کرد تا سر بیاد پایین‌تر تا بدن خودش برای زایمان آماده بشه و نیاز به دستکاری نباشه این بهترین حالت برای ویبک هست.....

وقتی یک ماما، مامان میشه