2777
2789

با خمیر آرد و سکه چطوریه میگن که ناف و ببندید؟

۹ روزگی نافش افتاد. الان ۱۴ روزشه هنوزم گاهی خون تازه میاد. البته کم.  چیکار کنم بنظرتون؟

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خون تازه یعنی جی؟در حد لک شدن لباس باشه گاهی طبیعیه کاری لازم نیست بکنی خشک نگه دار

خون روان میاد و زیاده باید دکتر معاینه کنه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

اصلا سکه نزار ب شکم بچه فشار میاد بعدن عمل مخا یکم سرم خشک چشم بریز روش خودش کم کم کنده میشه

سرم خشک چیه؟؟

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 
خون تازه یعنی جی؟در حد لک شدن لباس باشه گاهی طبیعیه کاری لازم نیست بکنی خشک نگه دارخون روان میاد و ز ...

زیاد نیست   منظورمه اینه گاهی خونش قرمزه ولی در حد چند قطره

برای پسر منم اینجوری بود دکتر گفت نه چیزی بهش بزن نه با چیزی سفت ببند نهایت یه ناف بند ببند که به لب ...

چقدر طول کشید خوب شد؟