2777
2789
عنوان

شوهر کی زیاد بخودش میرسه❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 83 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ملت میگن شوهرمون تمیز باشه اسی برعکس .

وایی تو تاکسی،و مترو یا حتی راننده اسنپ میبینی یه سری مردا بقدری بوی گوه میدن نمیتونی حتی نفس بکشی من چندین بار سر همین موضوع حالم بد شده عق زدم پیاده شدم خداروشکر یه شوهر وسواسی دارم که حتی عرقشم بو نداره 

ب شوهرم گفتم تو امیر کبیر نیستی ک توی حموم بکشنت....توهم اینو بهش بگو🤣🤣

باشه😅😅ولی تاثیری نداره انگار عادت کرده باز جالب لباس سفیدهم می پوشع تا می پوشه لباسها کثیف میشن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
اره خیلی زنونه میشه

اره زشت۶ البته من خودم دلم میخاس موهای سینه  رو نزنه ولی خب اینقد زده که تا نیش میزنه خارش میگیره مجبور میشه بزنه

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

وای من متنفرم مرد به جز ناحیه خصوصی و زیربغلش جای دیگه ایشو شیو کنه

این جلف بازیا چیه مد شد😭

خدا رو شکر مال من شیو نمیکنه بدنشو

خیلی بدم میاد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
باشه😅😅ولی تاثیری نداره انگار عادت کرده باز جالب لباس سفیدهم می پوشع تا می پوشه لباسها کثیف میشن

لباسی سفید شوهرم دو روز تنشه انگار لباس شسته است و اتو کشیده 

بخدا من نمیتونم خودمو اونجوری نگه دارم

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
شوهر من😐 براچی مشکوک؟میدونه ک شیو نکنه رک و راست ب روش میارمب منم میگ ک ب خودت برس میخایم لیزر بریم ...

یه سوال

میگه به خودت برس تو یجوری نمیشی؟

البته نمیگم باید بشی هااا،شاید من حساسم اما خودمو گذاشتم جات ناراحت شدم حس کردم شوهرم داره بهم می‌فهماند شلخته ام و به خودم نمی رسم و به اندازه کافی زیبا نیستم

احتمالا رفتار شما درسته میشه بهم بگید چجوری براتون مهم نیستید و چه فکری پیش خودتون میکنید؟❤️

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..