2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13159331/%D8%AF%D9%84%D9%85-%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D9%88-%D8%A8%DA%A9%D8%B4%D9%85سلام دوستان با معذرت از اسی لطفا این تاپیکمو گزارش بزنید گزارش زدید لایک کنید حمد صلوات بفرستم براتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست پسر یا واقعا نامزد😂؟ در کل ایرادش کجاست خب بدونه 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
عقدیم اخه نامنظمه خجالت میکشم چی بگم خب

خجالت نداره که  گلم همه زن و شوهرا از این چیزای هم دیگه خبر دارن دیگه ، برو دکتر ببین مشکل چیه سرسری رد نشو بعدا بخوای باردار بشی اذیت میشی 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

بگو     بستگی به  اب هوام داره   خوب و  ارام باشم  سر وقت میا   استرس و   ناراحتی باشه   در همه    زود میا  😂😂😂

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم