2777
2789
من مامانمم باور کنه ابجیم خیلی زرنگه میفهمه

نه بابا مامانم باور نکرد دیگه نمی‌دونم چرا به روم نیاورد😂😂

آخه انتظار عجیبی هم دارن خب پس آدم برا چی ازدواج می‌کنه😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بابا باردارنیستییییییی.از استرس واب هواس الان بااین نوع تغذیه ناسالم۹۹ درصد مردا اسپرمشون ضعیف وکم تحرکه ماخانومام ک میبینی همگی تنبلی تخمدان جز ی تعداد اندک

اصن رابطه سطحی درصدش خیلیییی خیلی کمههههههههههه.شایدخیلیاتون بخندین من باسرنگ اسپرم تزریق میکردم😐هیچیم نشد ک نشد

دورتون بگردم من هرکی امضاموخوندبرا شادی روح ابجی کوچولوم یه فاتحه بخونه اجرتون باالله اسمش مبینا😔مبی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگتو ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی.

بیشتر ببینید
مرسی بابت دلگرمیت عزیزم ایشالا که همینطوره😢😰😰واقعااا

اصن نگراااان نباش اصلاااااا بچه اگ دیدی تودلت بیامنوفحشم بده

دورتون بگردم من هرکی امضاموخوندبرا شادی روح ابجی کوچولوم یه فاتحه بخونه اجرتون باالله اسمش مبینا😔مبی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگتو ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی.

بیشتر ببینید