2777
2789
عنوان

چجوری راضی کنم

55 بازدید | 8 پست

سلام خوب هستید

بچه ها قرارع جوونای فامیل برن عید ترکیه 

بعد منم کنکور دارم امسال و خونوادم اجازه نمیده که منم برم 

ولی من میگم بهشون تا اون موقع جمع کنم درسا رو ولی میگن نه ک نه 

به نظرتون چی بگم چطور بگم 

بهشون‌بگو اگه‌خونه بمونم‌این مدتی که این بچه ها هستن‌ ترکیه من  تموم  ذهنم پیش اوناست‌و‌حسرت‌میخورم چون هر سال نمیرن  ترکیه

روزهای دیگری خواهد رسیدچیزهای بهتری خواهد آمدصداهای دیگری شنیده خواهد شدتو هم خواهی خندید!خواهی خندید،تو هم،خواهی خندید.می‌دانم.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ فامیل باکلاسییی یادم ب تاسیان افتاد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید
بگن غلط می‌کنی چی بگم

بگید من بمونمم اصلا از درس خوندن چیزی نمی فهمم

افسردگی بگیرم شما مقصرید

بگو من مسئول زندگی خودمم و انقدر اختیار و توانایی باید داشته باشم که بتونم حداقل برای زندگی خودم تصمیم بگیرم

وقتی قول دادم جمع کنم درسامو  یعنی قول

ولی اگه شما نزارید برم مسئولیت  تموم اتفاقا پای شماست

روزهای دیگری خواهد رسیدچیزهای بهتری خواهد آمدصداهای دیگری شنیده خواهد شدتو هم خواهی خندید!خواهی خندید،تو هم،خواهی خندید.می‌دانم.