2777
2789

نمیدونم تا حالا اسم ورزش دو سرعت رو شنیدین یا نه این ورزش رو هیچ اسیایی تا حالا تو تاریخ نتونسته مدال المپیک بگیره توش البته فقط هاجر صفار زاده تو پارا المپیک گرفته من میخوام اولین زنی بشم که تونسته این کارو بکنه هنوزم میشه تاریخ رو رقم زد از تابستون تمریناتم شروع میشه برام دعا کنین بچه ها نمیدونین این هدف چقدر بزرگه خدایا پشت و پناهم باش حس میکنم بعضی وقتا که من برا این کار ساخته شدم عاشق دویدنم و هیچوقت از دویدن خسته نمیشم دلم میخواد فقط یه موزیک تو گوشم باشه و من بدوام با تمام توانمم هر وقت کسی خونه نیست موزیک میزارم تو گوشم و میدوام مامان بابا خونه باشن بهم میگن دیوونه همش دلم میخواد بلند شم بدوام حتی راه رفتنم هم تنده ورزش هاییی که داخل یوتیوب میبینم برا افزایش سرعت مثلا یاد میده چطوری پات رو رو زمین بزاری چقدر پاشنه و پنجه وایستی رو من از قبل میدونستم یعنی میشههههه وای اگه بشه چی میشههههه 

جوریه که انگار خدا داره تو گوشم میگه یالا برو سمتش یه حسی درونم میگه این جایگاه مال منه یه دختری درون منه که اصلا به نشدن فکر نمیکنه اصلا حتی ذره ای به ذهنم هم نمیاد که قراره رویام محقق نشه خودمو میبینم جلوی فلش دوربین ها میکروفن ها برنامه های تلوزیونی شلوغی تماشاگرا شادی من جلوی دوربین پرچم رو دوشم و جیغ های شادی پشتک های پشت سر هم بعد از برد همه اینارو میبینم به چشم 

شاید درک و کمک کردن به آدما تو شرایط سختشون قسمت من بود تو زندگیم ... و خدا هی بهم اینو یادآوری کرد ...

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روانشناس هستین ؟

ن عزیزم... پرستارم ...

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
بیشتر ببینید
خدا بهتون عمر با عزت بده

ممنونم مهربون همچنین شما❤️✨️

بیشتر ببینید