2777
2789
عنوان

مامانایی که دوقلو دارین کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 36 پست
من اوايل هر دو روكنار خودم رو تخت ميخابوندم بعد دو هفته كه كوليكشون شروع شد همديگه رو بيدار ميكردن ج ...

ممنون از جوابت.پس فکر کنم آدم تا بچه هاش به دنیا نیان نمیفهمه باید چیکار کنه.من که کاملا گیج شدم

سلام عزیزم  من اصلا ترسشو نداشتم چون دکترم میگفت احتمالش هست و اگه پیش اومد نگران نشم،تو هفته ...

اهان مرسی  منظورتون از کورتون همون بتا بود ؟ تو ماه ۸ پورلوتون نزدید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان مرسی  منظورتون از کورتون همون بتا بود ؟ تو ماه ۸ پورلوتون نزدید

بله همون بتا رو زدم،من 8 ماهگی زایمان کردم

در مورد وسایل بچه من از همه چیز دوتا گرفته بودم ولی تا 4 ماه از یکی از تختا استفاده کردم و چون خونم خیلی کوچیکه و اتاقم جا نداشت از اول گذاشتمشون اتاق خودشون

پس منم حتما اینجوری پیش میرم  مرسی عزیزم

نه هرکی یه جور ه و بستگی به نظر دکترت داره

من نمیدونم کدوم شهری و دکترت کیه

ولی بهش اعتماد کن و اصلا استرس نداشته باش،سعی کن تو شکمت باهاشون حرف بزنی و براشون شعر بخونی من زیاد اینکارو میکردم و اونام جواب میدادن و خیلی لذت بخش بود

نه هرکی یه جور ه و بستگی به نظر دکترت داره من نمیدونم کدوم شهری و دکترت کیه ولی بهش اعتماد کن و اص ...

اره واقعا قوربونشون بشم وقتی خودم و همسرم باهاشون حرف میزنیم حرکتاشون بیشتر میشه  من اصفهانم و دکترم از همه لحاظ عالی هستند من از ۷ ماهی یک هفته در مییون میرم برای مراقبت خداروشکر تا اینجا همه چیز خوب بوده