2777
2789

واقعا خستم با دوتا بچه کوچیک چاق شدم زشت شدم اصلا برا خودم وقت ندارم صورتم لک اورده یه ورزش نمیرسم برم برا لک صورتم یک ماهه نگاه تو ایینه نکردم حالم بده همش درگیر بچه بچه ها هم همش مریض میشن شیر میدم کم اوردم 

عزیزدلم این شرابطو همه مامانا درک میکنن

یکم که بچه ها بزرگتر شدن کلی فرصت داری به همه چیز برسی 

سعی کن تو این روزمرگی ها چندساعتی رو به خودت اختصاص بدی که دچار افسردگی نشی

گر درد شوی ، زهر شوی ، پنجه به قلبم بکشی                                                      من باز تو را....باز تو را.... باز تو را.... می‌خواهم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزدلم این شرابطو همه مامانا درک میکننیکم که بچه ها بزرگتر شدن کلی فرصت داری به همه چیز برسی سعی کن ...

کی مکارم کم میشه خسته شدم اقد که از اول پاییز چاق شدم و مریض داری کردم عین گاو شدم 70 تا بودم الان فک کنم 90 تا باشم 

آروم باش رفیق ... از دیگران، همسر و خانواده، برای کار ها و نکهداری بچه ها کمک بگیر. نخواه که خودت همه کاراشونو انجام بدی.  حتما حتما از دیگران کمک بگیر. مثلا هفته ای چند ساعت بچه ها رو بذار پیش همسر یا پدرمادر، برو برای خودت عشق کن.  هر کاری که دوست داری. استخر، ورزش، و ....

مهم ترین نکته توی گذر از این دوران 

اینه که، حتی شده اندک، اما برای خودت وقت باز کنی. و کارهای حال خوب کنتو انجام بدی