2777
2789
عنوان

یه تجربه ی جالب از زندگی 😊

167 بازدید | 13 پست

یه رفیقی داشتم همه بهش گیر دادن چرا با فلانی ازدواج کردی قیافه نداره و شغل بالایی نداره و … ولی مینشست کنارم ساعت ها از خوبیه شوهرش برام میگفت که مثلا با حوصلست اگه ده ساعتم ببرمش بیرون دنبال کارام غر نمیزنه 

خیلی دیر عصبانی میشه و با اخلاقه و با درک،،،، همیشه میخندیدم تو دلم میگفتم این شوهرش هیچ جایگاهی نداره که بخواد از پولاشو موقعیتشو خونشو اینا تعریف کنه ببین چه چیزای چرتی تعریف میکنه … تا اینکه ازدواج کردم و فهمیدم حق با رفیقم بود اون مسائل مهم ترینن 

همسرم هررربار که منو برد بیرون سر یه مسئله کوچیک بحث راه انداخت و غر زد و زهرم کرد 

سر چیزای کوچیک از کوره در رفتو عصبی شد 

و به شدت بی درک 

فهمیدم که رفیقم خیلی پخته بود که همیشه نصیحتم میکردو میگفت اخلاق مهم ترینه نه پول و جایگاه ….

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پول نباشه اخلاق هم به درد نمیخوره.نهایت شوهر پول بده تنهایی بری خرید.ولی شوهر بی پول با اخلاق که چی ...

نه مثلا میتونستم یه خاستگار با موقعیت پایین تر انتخاب کنم‌( البته نه بی پول ) با عشق هم ازدواج نکنم 

ولی اینقدر اذیت نشم 

بهترین تجربه هست 

اون خانم خیلی پخته است .

منتها تو زندگی انسان یا اتفاقات هست که پخته میشه و درس می‌گرفته ...

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

رفیقت زن خوشبختیه شکر خدا ان شا الله برکت بده خدا ب اون زندگی

من وقتی شوهرم پول نداشت  ثانیه ای دوریمو تحمل نمیکرد اگر من بغض میکردم اون گریه میکرد  الان ک پولدار شده ۰۰۰ خدا میدونه فقط خدا میدونه 😔💔💔💔💔💔💔💔

از پول متنفرم

همون خدا میدونه هرگز از خدا پول نخواستم 

ولی خودم شدم چهار پایه ای ک شوهرم روش بلند شد و ب خواستهای خودش رسید 

منم فکر میکردم با پول بهتر میشه 

لعنت بر منو و افکارم 😔

پول نباشه اخلاق هم به درد نمیخوره.نهایت شوهر پول بده تنهایی بری خرید.ولی شوهر بی پول با اخلاق که چی ...

نه باور کن دوتاش بده … مثلا بفهمی کلی پول تو حسابشه ولی حاضر نیس تو علایقتو بخری و خساست کنه 

یا مثلا پول بده ولی موقع خرید هی عصبانی باشه که زود خرید کن بریم 

بار اخری رفتیم خرید عید 

واسه من انقد داد زد که یکیو‌ زود انتخاب کن و هی استرسم داد که حیرونم کردیو فلان ولی نیم ساعت بعد رفتیم واسه خودش بخریم ده تا لباسو پرو کرد با حوصله و منم لبخند می زدم و نظر میدادم که بهترینو انتخاب کنه 

باورررر کن دوتاش بده

بنظرم تعادل مهمتره..نه پولدار بی اخلاق به درد میخوره،نه بااخلاق بی پول..جفتش آدمو زجر میده..

میدونی من‌چون خودم شاغلم و از پس خودم بر میام زیاد به این قضیه دقت نکردم تو انتخابام 

ولی به قول شما دوتاش زجر اوره

رفیقت زن خوشبختیه شکر خدا ان شا الله برکت بده خدا ب اون زندگیمن وقتی شوهرم پول نداشت ثانیه ای دوریم ...

یه راه بهت میگم انجام بده خب

فرکانس خودت تغییر بده 

الان یه باور ذهنی داری ک پول ادمو خراب میکنه 

باید رو باورات کار کنی همیشه ذهنیت تو این باشه ک پول باعث خوشبختی منو همسرم میشه

بخدا دعا میکنی منو 

فقد کافیه بری راجب قانون جذب اطلاعات کسب کنی 

یه مدت تمرکز خودت بزار روی اوایل زندگیت..

بگو شکر ک رفتار من و همسرم شبیه گذشته شد

بعد باید باورش کنی دقیقا حس همون موقع داشته باش .به یاد بیار چیکار میکردی همون کارو کن 

تصور کن شوهرت همون ادمه تو همون آدمی...

کافیه باورش کنی 

هر چیزی رو باور کنی سمتت میاد

هر چیزی که قیمت آن از دست رفتن آرامشت باشد بسیار گران است..پائولو کوئیلو...یاالله 😇🤍