سلام دوست عزیز.خوب هستید.امیدوارم خوب، سرحال و سلامت باشی. می خواستم نظرتو در مورد این استخرهای بادی بچه ها که یکی از دوستان گذاشته بدونم. اینم لینکشه.ممنون.
فرق داره ی بچه ای زود راه میفته یکی زود حرف میزنه نمیشه مقایسه کرد تو فامیل ما داشتیم تا 5 سالگی حرف نمیزد ی کلمه بعدش شده بلبل فامیل نگران نباش تخم کفترم خوبه بهش بده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام دوست گلم اره عزیزم بردمش گفتار درمانی یه جلسه تستش کرد خدارو صد هزار مرتبه مشکلی نداشت یه سی دی و چنتا کتابچه اموزشی داد اومدیم بااونا باهاش تمرین کردم الان ۴ سالشه حرف میزنهعزیزم♥️
الهی صدبارشکرت دقیق میشه بگی چ سنی حرف زد؟؟ واون تست چی بود ؟؟ وچ کتاب وسی دی هایی داد؟؟ و ...
میفهممحالتوعزیزم.از ۳ سالگی خیلی بهتر شد قبلش چنتا کلمه بود فقط.سی دی و کتابچه رو از اون مرکز گفتار درمانی بهم دادن عکس میوه و اجسام بود اسمشم زیرش نوشته بوداونقد تکرار کرده بودم باهاش که مثلاچنتا عدد رو از رو شکلش میشناخت اسمشونو میگف سی دی همینطور هم کلمه بود هم جمله ای مثلا یه عکس بود بابا داره میره باید تمرین میکردم باهاش که بگه بابا رفت درحالیکه خودش وقتی اولین بار دیدش اون عکسو فقط گف دردر