2777
2789

سلام دوست عزیز.خوب هستید.امیدوارم خوب، سرحال و سلامت باشی. می خواستم نظرتو در مورد این استخرهای بادی بچه ها که یکی از دوستان گذاشته بدونم. اینم لینکشه.ممنون.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4424167/کدوم-قشنگه?postId=138334575

فرق داره ی بچه ای زود راه میفته یکی زود حرف میزنه نمیشه مقایسه کرد تو فامیل ما داشتیم تا 5 سالگی حرف نمیزد ی کلمه بعدش شده بلبل فامیل نگران نباش تخم کفترم خوبه بهش بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من قبل از ۱۲ ماهگی نزدیک ۱۵ تا کلمه کوتاه رو میگفت مثل ماما بابا اب عمه و .... ولی الان ۲۶ ماه ...

دختر منم از ۹ ماهگی شروع کرد به کلمه واضح گفتن الانم ۲۵ ماهشهکامل کامل حرفمیزنه 

عزیزم نگران نباش فرق دارن با هم بچه ها و تکامل پسرها دیرتر نسبت به دختر

من دخترم تو 10ماهگی جمله میگفت

پسرم 15ماهشه تازه یکی دو روز میگه مامان و بابا

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200

من دو تا دختر دارم

اولی دو سالش بود قشنگ باهام حرف می زد کامل دستشویی می رفت

دومی خیلی کم حرف می زنه دستشویی هم یاد نداره ۲۶ ماهه هم هست

بچه ها رو مقایسه نکن

تینا سابق هستم قطع کردن حقایق شنیدن سخته به خصوص برای یه تعداد۵

تاپیک مال ۳سال پیشه بچه ها

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
پسر من دو سالشه جمله که اصلا نمیگ فقط کلمه اونم نه همه کلمات . واقعا نگرانم . از هر لحاظ باهوش و زرن ...

نگران نباش پسر منم همینطور بود سه سالگی رفت مهد کودک ،پا به پای دوستاش کلا یهویی موتورش راه افتاد

مطالب روانشناسی در پیج من در اینستاگرام، bemazis@
خدایا به حق گریه های امشبم بخاطر حرف نزدن پسرم بخاطر غریبیم بخاطر همه س کمبودام بخاطر تنهاییم کاری ک ...

سلام عزیزم خوبی وای قربونه دل شکستت پسرت حرف زد چن سالگی خوب حرف زدبرات الان چن سالشه چکارابراش انجام دادی؟؟

سلام عزیزم خوبی وای قربونه دل شکستت پسرت حرف زد چن سالگی خوب حرف زدبرات الان چن سالشه چکارابراش انجا ...

سلام دوست گلم اره عزیزم بردمش گفتار درمانی یه جلسه تستش کرد خدارو صد هزار مرتبه مشکلی نداشت یه سی دی و چنتا کتابچه اموزشی داد اومدیم بااونا باهاش تمرین کردم الان ۴ سالشه حرف میزنه‌عزیزم♥️

مرا هزار امید هست...و هر هزار امید تویی...
سلام دوست گلم اره عزیزم بردمش گفتار درمانی یه جلسه تستش کرد خدارو صد هزار مرتبه مشکلی نداشت یه سی دی ...

الهی صدبارشکرت 

دقیق میشه بگی چ سنی حرف زد؟؟

واون تست چی بود ؟؟

وچ کتاب وسی دی هایی داد؟؟

والان دقیقا چن سالشه؟؟

ببخش زیادشدسوالام آخه نگران دخترمم ودلهره ولم نمیکنه.

الهی صدبارشکرت  دقیق میشه بگی چ سنی حرف زد؟؟ واون تست چی بود ؟؟ وچ کتاب وسی دی هایی داد؟؟ و ...

میفهمم‌حالتوعزیزم.از ۳ سالگی خیلی بهتر شد قبلش چنتا کلمه بود فقط.سی دی و کتابچه رو از اون مرکز گفتار درمانی بهم دادن عکس میوه و اجسام بود اسمشم زیرش نوشته بوداونقد تکرار کرده بودم باهاش که مثلاچنتا عدد رو از رو شکلش میشناخت اسمشونو میگف سی دی همینطور هم کلمه بود هم جمله ای مثلا یه عکس بود بابا داره میره باید تمرین میکردم باهاش که بگه بابا رفت درحالیکه خودش وقتی اولین بار دیدش اون عکسو فقط گف دردر

مرا هزار امید هست...و هر هزار امید تویی...