2777
2789
وای   دلت  میاد

گوشمونمیگیرم ولی دوست دارم ادامه نده فوقالعاده اذیت میکنه ودرکنارش صحبتهای تکراری وازاردهنده ولی بخدا حرفه خوب بزنه کلی استقبال میکنم ولی واقعا صحبتهایی که بهش مربوط نیست یامهم نیست یاجنجال برانگیزو خیلی مطرح میکنه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من دو سالشه جمله که اصلا نمیگ فقط کلمه اونم نه همه کلمات . واقعا نگرانم . از هر لحاظ باهوش و زرنگه فقط حرف نمیزنه.دلم نمیخاد کار به دکتر کشیده بشه که تحملشو ندارم . ممکنه تا سه سالگی به حرف بیاد ؟

دختر خالمسه سالش بود حتی یک کلمه هم نمیگفت فقط گریه میکرد اما سه سالونیمگی یه دفه شروع کرد به حرف زدن تند تند جمله هارو میگفت الانم ششمه ماشاله درساش همه بیست هوشش عالیه غصه نخور بالاخره حرف میزنه

من این پیام رو دیر دیدم...ولی برای گفتن بعضی چیزا هیچوقت دیر نیست...بچه ی شما تا 3 سالگی وقت داره که حرف بزنه اصلاً نگران نباش. فقط یک تست شنوایی ببرش اگر شنوائیش مشکل نداشته باشه  هر وقت خودش دوست داشته باشه حرف می زنه و به زودی طوری می شه که سرتو می بره و دلت می خواد بگی ساکت باش...که البته شما هیچوقت اینو نمی گی و هر اندازه دوست داشت می زاری حرف بزنه و با دقت به حرفاش گوش می دی...امیدوارم شاد و سلامت باشین ...اگه دوست داشتی بیشتر بدونی،  کتاب رایگان ( غول های کوچولو ) که درباره ی روش های آموزش و تربیت و ارتباط با کودکان 2 تا 4 سال هست رو از سایت ( جهان کودک) دانلود کن و بخون. اگر سئوالی داشتی بهم پیام بده. موفق باشید

#مراقب کودکی کودکمان باشیم
پسر من دو سالشه جمله که اصلا نمیگ فقط کلمه اونم نه همه کلمات . واقعا نگرانم . از هر لحاظ باهوش و زرن ...

سلام پسر متن همیتطوره پسر شما صحبت کردنو یاد گرفت؟

مرا هزار امید هست...و هر هزار امید تویی...
دختر خالمسه سالش بود حتی یک کلمه هم نمیگفت فقط گریه میکرد اما سه سالونیمگی یه دفه شروع کرد به حرف زد ...

خدایا به حق گریه های امشبم بخاطر حرف نزدن پسرم بخاطر غریبیم بخاطر همه س کمبودام بخاطر تنهاییم کاری کن که پسرمنم حرف بزنه خطاهای منو نزار پای بچم خدایا به بزرگیت قسمت میدم خودت که از حالم خبر داری خودت دستمو بگیر که بزرگتر و بالاترازشما سراغ ندارم خدایا 

مرا هزار امید هست...و هر هزار امید تویی...
آره عزیزم دو سال و نه ماهگی  حرف زد . یهو همه چی هم گفت

سلام پسر منم دو سال و چهار ماهشه فقط بعضی کلمه هارو میگه منم خیلی نگرانشم چیکار کردی ؟؟؟بردیش دکتر؟؟فامیلا هم همش میپرسن بدتر نگران میکنن

عضو گروه زرد 💛وزن اولیه ۸۰ قد۱۶۸وزن هدف۶۰ 
سلام پسر منم دو سال و چهار ماهشه فقط بعضی کلمه هارو میگه منم خیلی نگرانشم چیکار کردی ؟؟؟بردیش دکتر؟؟ ...

اره بردم دکتر دوسال و نیمش که بود . دکتر یه شربت داد ولی من ترسیدم بهش بدم چون تو اینترنت یه چیزایی خوندم بهش ندادم . پسرم تا دو سال و نیم فقط دو کلمه ای حرف میزد. دکتر گفت اگر منظورتون رو می‌فهمه .و به حرفاتون عکس‌العمل نشان می ده مشکلی ندارم تا سه سال. 

2810