2777
2789
عنوان

سزگیجه شدید دارم از چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3506 بازدید | 80 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بچه ها قضیه چی بوده ؟ یه عزیزی خلاصه تایپک ترکیده رو بگه لطفا

استارتر سوار تاکسی میشه مریضم بوده سرفه میکنه 

خانمه یه پودری دستش بوده بهش میده و میگه شمارتو بده هروقت نیاز داشتی دوباره برات میارم اسی هم گفت پودرو تو داروخونه یا گوگل زدم بعدا مصرف کردم

دیگه دوستیشون شروع میشه ، خانمه برای اسی خیلی خرج میکرد مثلا نمیدونم هفته ای ۱ تومن براش میریخت و تا دید برا عید چندتا چی رو نخریده رفت خرید براش .. فکر کنم گاهی محل کار شوهر اسی هم میرفت 🤔

استارتر هم گاهی خرج میکرد هدیه و .. مثلا ، ولی خانمه بیشتر خرج میکرد .. خانمه یه پسر و دختر بزرگم داشت 

نزدیکای عید خانمه لحنش بیشتر تغییر میکنه و انگار عاشق اسی باشه میگه بدون تو میمیرم و مواظب خودت باش و .. شوهرت کجاس رفته سرکار ، فکر کردم رفتید مسافرت ؟ 

بعدم یه روز زنگ میزنه میگه اومدم محله‌تون ادرس بده عیدی برات اوردم، اسی هم ناچارا ادرس میده ، خانمه هم میاد ۲ تومن عیدی میده ، بعدش که میره همسر اسی باهاش دعوا میکنه میگه چرا راهش دادی خونه و از این زن خراباس و ... 

اسی هم تلنگر میخوره و شک میکنه به خانمه میاد تو سایت مطرح کنه که ایا طرف مشکوکه ، چیکار کنه که ارتباطو قطع کنه باهاش 

گفت ما وضعمونم خوبه خودش معلم بود شوهرشم خوشگل با وضع خوب یعنی فقیر نبودن که خانمه بخواد کمکشون کنه 

حالا نظر من اینه گاهی اسی مبهم جواب میداد ، و گاهی بعد از خوندن نظرات طبق اونا سناریوش رو پیش میبرد .. بازم مطمئن نیستم راست بوده یا دروغ ولی خب ان شاءالله معلوم بشه 

عکس هم نداد گفت طبق تاپیکای قبلیم من نمیتونم کلا عکس بفرستم .. فقط متن فرستاد 

منم کنجکاوشدم

خلاصه رو فرستادم بالاتر قبلا یه جا دیگه گفته بودم، خواستید بخونید

اینم خلاصه نظرات 

خانمه همجن.س گراس 

خانمه از قبل با شوهرت دوست بوده حالا به هم زدن ، خواسته به شوهرت ثابت کنه تا خونتم میتونم بیام و شوهرت برا همین عصبانی شده و .. 

خانمه هنوزم با شوهرته میخواد به زندگیت راه پیدا کنه که همیشه با هم باشن 

خانمه داره خرج میکنه تا بعدا یه پول بزرگ ازت قرض کنه و جیم شه 

خانمه یه باند داره تو طعمه ش هستی رفت و امدتون رو چک میکنه که کی هستید کجا هستید تا یه روز بیاد دزدی و شما رو هم خفت کنه مثل ماجرای گروگانگیری ۲۹ ماهه خانواده ۹ نفره رشت 

اون پسر و دختری که دیدی همکاراشن نه دختر پسرش 

اون خونه که رسوندیش خونه خودش نبوده برو از در و همسایه پرس و جو کن درباره ش 

برو به پلیس بگو، اگر سابقه دار باشه معلوم میشه و ..

قاچاقچی اعضای بدنه

طفلی این زنه هم از طرف شوهرشه الکی یکم داد وبیداد کرده ک طبیعی جلوه کنه

جدی کی فگ ک ازطرف شوهرشه؟اسی خودش گف ؟طبق تاپیکای قبلش ک خوندم مشخصه شوهرش با زنا رابطه داره کاش میومد خبری چیزی میداداسی 

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است .مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست . انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.

بیشتر ببینید