استارتر سوار تاکسی میشه مریضم بوده سرفه میکنه
خانمه یه پودری دستش بوده بهش میده و میگه شمارتو بده هروقت نیاز داشتی دوباره برات میارم اسی هم گفت پودرو تو داروخونه یا گوگل زدم بعدا مصرف کردم
دیگه دوستیشون شروع میشه ، خانمه برای اسی خیلی خرج میکرد مثلا نمیدونم هفته ای ۱ تومن براش میریخت و تا دید برا عید چندتا چی رو نخریده رفت خرید براش .. فکر کنم گاهی محل کار شوهر اسی هم میرفت 🤔
استارتر هم گاهی خرج میکرد هدیه و .. مثلا ، ولی خانمه بیشتر خرج میکرد .. خانمه یه پسر و دختر بزرگم داشت
نزدیکای عید خانمه لحنش بیشتر تغییر میکنه و انگار عاشق اسی باشه میگه بدون تو میمیرم و مواظب خودت باش و .. شوهرت کجاس رفته سرکار ، فکر کردم رفتید مسافرت ؟
بعدم یه روز زنگ میزنه میگه اومدم محلهتون ادرس بده عیدی برات اوردم، اسی هم ناچارا ادرس میده ، خانمه هم میاد ۲ تومن عیدی میده ، بعدش که میره همسر اسی باهاش دعوا میکنه میگه چرا راهش دادی خونه و از این زن خراباس و ...
اسی هم تلنگر میخوره و شک میکنه به خانمه میاد تو سایت مطرح کنه که ایا طرف مشکوکه ، چیکار کنه که ارتباطو قطع کنه باهاش
گفت ما وضعمونم خوبه خودش معلم بود شوهرشم خوشگل با وضع خوب یعنی فقیر نبودن که خانمه بخواد کمکشون کنه
حالا نظر من اینه گاهی اسی مبهم جواب میداد ، و گاهی بعد از خوندن نظرات طبق اونا سناریوش رو پیش میبرد .. بازم مطمئن نیستم راست بوده یا دروغ ولی خب ان شاءالله معلوم بشه
عکس هم نداد گفت طبق تاپیکای قبلیم من نمیتونم کلا عکس بفرستم .. فقط متن فرستاد