2777
2789
عنوان

چرا کنکوری ها میان اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 49 پست
بابا اون دیگه خیللللللللللیییییییییییی بیخیال ببین حتی شبای امتحانم نمیخونه اره سال اولش اورد

وا خب پس معدلش چی😐😐😐😐مگه میشه 

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا خب پس معدلش چی😐😐😐😐مگه میشه

اره به دلیل شرایطش  دهم قبلا داده بود اما یازدهم چون که مدارک پزشکیش کامل بود برای بیماری دوباره داد ولی معدل خیلی خوب نبود بیشتر کنکور رو خوب داد

به دلیل اینکه بیماری نخاعی داشت برای همین مجبور بود همش عمل کنه بستری بود کلا برکناری داد

پزشکی واقعا درساش زیاده عجیبه میگی نمیخونه😂 عجیب تر اینه که با اون رتبه بدون سهمیه و اینا 

اره به دلیل شرایطش دهم قبلا داده بود اما یازدهم چون که مدارک پزشکیش کامل بود برای بیماری دوباره داد ...

تراز معدل منظورته؟ 

عزیزم من معدل دانشگاه دارم میگم 

خودت چندمی؟ 

برای ورودی ۴۰۳ اصلا معدل دهم یازدهم نیاز نبوده

اون چون قبلا کتابای کمپل خونده بود میگفت برای همین علوم پایه دیگه برام راحته

تاپیکت داره به سمت فیک بودن میره ها 

من خودم دانشجو پزشکی ام

با بچه های تهران هم در ارتباطم 

کمپل هم دیدم

ربط ب نداره باز 

مطالب کاملا حفظی هست و فراموش میشه 

خود دکترا یادشون میره 

تراز معدل منظورته؟ عزیزم من معدل دانشگاه دارم میگم خودت چندمی؟ برای ورودی ۴۰۳ اصلا معدل دهم یازدهم ن ...

اما برای دیپلمش لازم بود یازدهم بگیره  معدل دانشگاهش 17 و 18 بود متوسط بود  من کوچک شما دهمی ام   

تاپیکت داره به سمت فیک بودن میره ها من خودم دانشجو پزشکی امبا بچه های تهران هم در ارتباطم کمپل هم دی ...

نه ببین من همونطور که داداشم گفت میگم میگه کتاب های کمپل هر مطلب جزیی گفته و جزوه استاد ها تکمیلش میکنه اما کلا خیلی مطالعه نمیکرد برعکس دوست صمیمیش