2777
2789
عنوان

بچم ممکنه سقط بشه شوهرم میگه شکر😭

508 بازدید | 35 پست

خانوما من تازه باردار شدم امروز هم گفتن هماتوم دارم تو تاپیک قبلی گفتم گفتین استرس نداشته باشم و خوب میشه و مشکلی پیش نمیاد ایشالله

با خواهر شوهرم رفته بودم مرکز بهداشت برگشتیم خونه اونا شوهرم اومد اونجا وضعیتی که پیش اومده رو خواهرش بهش گفت شوهرم یه جوری از ته دل گفت خدا رو شکر انگار از خداش بوده بچمون طوریش بشه😢😭

درسته من اولش نمیخواستم بچه رو ولی الان که عاشقشم حتی بعضی وقتا میشینم به اینکه بیاد تو بغلم و ببینم چه شکلیه فکر میکنم

خیلی دلم شکست نمیدونم آرزو کنم به دنیا نیاد که همچین پدری نداشته باشه یا بگم شاید از سر عصبانیت همچین حرفی زدو بگم بیخیال

حتی الانم از اون ساعت به بعد اومدم خونه مامانم گوشیمو برنمیداره رفته خونه خودمون گرفته خوابیده انگار من مردم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یسوال دارم مرکز بهداشت چرا میرید؟ الان من ماه ۴ ام همه چیم چک شده پیش دکتری که میرم بعد بهم میگن برو بهداشت چرا خب؟

پرونده تشکیل دادم بهداشت برای واکسن بچه دراینده ولی خب اینکه برم فشارمو بگیرن اینا رو درک نمیکنم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چ بیشعور

چندسالتونه

چش شده 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید