2777
2789
عنوان

مرد سالاری حال بهم زن در سریال ستایش

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 63 پست

وای چه حالی داشتی این همه تایپ کردی که بگی مردسالاری رو رواج داده فیلم؟؟🤣

اتفاقا پسرای فردوس جفت شونم نماد زن زلیل به تمام معنان اون از پسر اولش که کلا گوش به فرمون زنشه حالا بعد سکته ش ترس و گزاشت کنار

طاهرم که از اون بدتر و دوماد سرخونه شده و کلا زن زلیل هس

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه میگن حشمت مقصر بود

آره اونم تا ی جاهایی مقصر بود

ولی خوب انیس مگه دختر کی بود؟ی گدا گشنه بود باید میومد کف پای حشمتم ماچ میگرد که اونو به عنوان عروسش تو خونش نگه داشته براش کنیز هم گرفت تا خانم اذیت نشه،،طلا رو طلا مینداخت دیگه چی میخواست از خدا 

تلویزیون که شورشو در آورده آدم موقع افطار یکم تلویزیون و روشن میکنه دور هم نشستیم هیچی توش نیست واقعا هیچی یه سریال چرت هم شبکه سه میده که مضخرفه

ستایش هم که حوصله میخواد و اعصاب 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
بیشتر ببینید

نه به نظرم کاملا نفی کرده...اگه ستایش فرار کرد چون نمی‌خواست زیر بار مرد سالاری بره و پیامم ایم بود که مرد سالاری و نپذیرین...ستایش خودش برادخودش رستوران میزنه که یعنی از لحاظ مالی وابسه به مردا نباشین با اینکه پدر شوهرش وضع مالیش خیلی خوب بود

ستایش و کیمیا جفتشون شخصیت رو مخی داشتن که از ارامش فرارین

طوبی رو یادت رفت😅

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

خود ستایش هم مقصر این بود که طاهر همسرش بشه و کسی مثل حشمت پدرشوهرش

ازدواج وقتی هنوز بچه است ، دور زدن خونواده فقط برای چندتا هورمونی که سریال اسمشو گذاشته عشق 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

من احساس میکنم حشمت فردوس واقعا عاقل بود ولی طاهر جو گرفته و هیجانی

عاقل بود ولی قوانین خاص خودشون داشت که هر کسی خوشش نمیاد

دیکتاتور بودنش عقلش رو هم زایل کرد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
طوبی رو یادت رفت😅

طوبی ندیدم 

اکثرا کره ای نگاه میکنم 

اونجا به زنا خیلی احترام میزارن. 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
همه میگن حشمت مقصر بودآره اونم تا ی جاهایی مقصر بودولی خوب انیس مگه دختر کی بود؟ی گدا گشنه بود باید ...

اون موقع طلا انقد ارزش نداشت خخخ فقط بخاطر جنسیت پسر دیگ از قدیم بود تا الان 

ستایشم ی دیوونه بود باید وقتی طاهر مرد میرفت با خانواده ی شوهرش زندگی میکرد،اون وقت فردوس هم کم کم اونا رو حتی از پسراش هم بیشتر دوست می‌داشت همونطور که انیس و دختراش رو دوست داره

تازه من میگم کاش ستایش  با صابر ازدواج میکرد اینجوری پری سیما هم پاش به اونجا باز نمیشد😂😂😂