2777
2789
عنوان

خانه دارم سی و یک ملیون پس انداز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 54 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ماشالا چقدر کارشناس اقتصادی داریم،فکرکنم کل کارشناسا تو این سایت جمعن،استارتر نپرسید با پولش چیکار کنه،قطعا خودش هم میدونه طلا تو یه بازه زمانی حتی شاید یکساله سودش بیستر از سود بانکی باشه ولی خوب شرایط زندگیش جوریه که نیاز داره به این سود کم ،استارتر از زندگیت لذت ببر هرکاری دوست داری انجام بده حالا مثلا ۱۰تومن سودبیشتر تو یک سال دوسال مگه چقدرهست که خودت رو از دسترسی  به پولی که نیاز داری محروم کنی

هفته پیش ازش گرفتم ولی چ فایده کاش اون موقع طلا میخریدم بجاش

الانم دیر نیست

طلا بخر

یا ببین این صندوق طلا چیه

بزار اونجا

اخه چقدر بی انصاف بوده خواهرت...

صدقه بهت میداده😒😒😔😔

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
بله

ممنون

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
لوتوس پارسیانعیار مفیدسرچ بزنی توضیح راجع بهش زیاده

ممنون گلی

الانم دیر نیست طلا بخر یا ببین این صندوق طلا چیه بزار اونجا اخه چقدر بی انصاف بوده خواهرت...صدقه بهت ...

اره باید یه فکری بکنم به این پول

اره خواهرم در حقم بی انصافی کرد.ماهانه هم بهم نداد ک برم باهاش پارسیان بخرم

تو دوسال سه سری بهم سود پول داد مثلا جمع میکرد مبلغ بالا باشه😑

اره باید یه فکری بکنم به این پولاره خواهرم در حقم بی انصافی کرد.ماهانه هم بهم نداد ک برم باهاش پارسی ...

چی بگم

برو طلا دست دو یا اب شده شماره دار بخر

من چرااا خندم گرفتتتتت😆،، ببین به چه روزی افتادیم که با 12تومن پلاک میخریم،، من پارسال با15تومن برا ...

مبارکش باشه اره پارسال خیلی ارزونتر بود

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !