2777
2789
عنوان

خانه دارم سی و یک ملیون پس انداز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 54 پست
تقریبا 4 گرم طلا میتونی بخری

با ۱۲ میلیون میشه چند گرم طلا خرید 

دستبند ظریف میشه؟

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

چقد خوب سود میده بهتونمن ۲۴ ب خواهرم دادم ماهانه ۴۰۰ هزار داد بهم🤐

هنوزم پولت دستشه؟؟؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میگه سودشو نیاز دارم خوو

با پونصد هیشکاری نمیشه کرد اخه😧🥲

در حال گذروندن وحشتناک ترین روزای زندگیمم مامانم باید دیسک کمرشو عمل کنه شبانه روز از درد داد میزنه مستاجریم هیچ کسم نداریم بچه طلاقم هستم پول عمل نداریم  ازت خواهش میکنم تاپیکمو دیدی برام دعا کن از ته قلبت😭🙏🏻❤️‍🩹

بیشتر ببینید
با پونصد هیشکاری نمیشه کرد اخه😧🥲

منم نظرم همینه‌.

ولی خوب طرز فکرا و شیوه زندگیا فرق داره

من حتی ۳۰ تومن ۴ فروردین دستم میاد بازم قرعه خونگیه🤣

پیش پیش طلا خریدم باهاش.. از همسرم قرض کردم مثلا😅😅

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
بزار صندوق طلای بانک پارسیان ،هر چقدر که روی طلا بره رو پولتم میره ،سودشم میتونی بگیری

لوتوس؟؟

چقد خوب سود میده بهتونمن ۲۴ ب خواهرم دادم ماهانه ۴۰۰ هزار داد بهم🤐

نه دیگه بگو دستی باید یه فرقی با سود بانکی داشته باشه 

من درکت میکنم 

دوستانی که میگن باهاش طلا و دلار و پارسیان بخر خوبه 

اما نه بر مایی که ماهانه نیاز داریم پولی دستمون بیاد 

آدما تا تو شرایطش نباشن درک نمیکنن 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
بذار صندوق طلا

صندوق طلا چیه؟

بانک پارسیان؟

با ۱۲ میلیون میشه چند گرم طلا خرید دستبند ظریف میشه؟

تقریبا یکو نیم گرم نمیدونم اگرم بشه خیلیییی نازک میشه زود پاره میشه گوشواره یا پلاک بخر بنظرم

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

تقریبا یکو نیم گرم نمیدونم اگرم بشه خیلیییی نازک میشه زود پاره میشه گوشواره یا پلاک بخر بنظرم

من چرااا خندم گرفتتتتت😆،، ببین به چه روزی افتادیم که با 12تومن پلاک میخریم،، من پارسال با15تومن برای دخترم سرویس ظریف خریدم، ولی قشنگ به چشم میادا🤦

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️